bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум із питань законодавчого забезпечення навчання та освіти дорослих в Україні
08.03.2023

6 квітня 2023 року Українська асоціація освіти дорослих спільно з Міністерством освіти і науки України, Підкомітетом з питань вищої освіти Верховної Ради та Представництвом DVV International в Україні проведе Форум щодо законодавчого забезпечення навчання та освіти дорослих в Україні. Захід відбудеться у Києві.

Під час Форуму учасники зможуть обмінятися думками щодо ролі закону «Про освіту дорослих» у повоєнній відбудові та відновленні України та інших можливостей, які надає цей документ громадянам та громадам. Також передбачене обговорення та узгодження найважливіших правок, поданих до законопроєкту. Наприкінці заходу учасники Форуму приймуть спільну заяву/меморандум щодо ухвалення законопроєкту та порядку його подальшої імплементації.

У заході візьмуть участь представники керівних органів влади, народні депутати – члени профільного комітету ВРУ, представники обласних органів управління освітою, лідери громад з ухваленими стратегіями розвитку освіти дорослих, члени Асоціації, представники європейських місій та послів, донорських та міжнародних організацій, які працюють у сфері навчання та освіти дорослих, лідери суспільної думки, а також науковці, освітяни, громадські активісти. Виступи міжнародних гостей будуть забезпечені синхронним перекладом. 

Щоб дізнатися більше про Форум, ознайомтеся з концепцією заходу за посиланням: https://bit.ly/3ZKLo9T

Зареєструватися можна до 20 березня включно за цим лінкомhttps://forms.gle/ZSjWZmcqb7TGa8AeA

Учасники будуть відібрані на конкурсній основі в межах наявних місць. Протягом чотирьох днів після завершення реєстрації організатори звʼяжуться з вами та повідомлять про результати відбору. Більш детальну інформацію та програму заходу та місце проведення зможете отримати після підтвердження реєстрації. 

Контакти

  • https://www.facebook.com/union.uaea

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.