bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Парламентсько-муніципальний форум «Діалог на користь розвитку громад в умовах воєнного стану»
23.03.2023

Програма USAID РАДА розпочала свою роботу у жовтні 2021 року. Метою Програми є просування реформ, які сприятимуть становленню Верховної Ради України як сучасної, ефективної інституції, що позитивно позначиться на її підзвітності суспільству та демократичному розвитку в Україні.

Одним з напрямків діяльності Програми USAID РАДА є залучення громадян до процесу прийняття рішень, в тому числі через кращу і системну взаємодію між народними депутатами та виборцями, зокрема органами місцевого самоврядуванням, громадянським суспільством та професійними спільнотами. В цей складний і відповідальний для країни час важливо зберігати зв’язок з регіонами, підтримувати громади та реагувати на їхні потреби.

В межах започаткованої співпраці на Волині, Програма USAID РАДА підтримує організацію та проведення парламентсько-муніципального форуму 31 березня 2023 року на тему «Діалог на користь розвитку громад в умовах воєнного стану» у Луцьку.

Учасники: народні депутати України, голови громад, представники органів виконавчої влади, неурядових організацій, проектів і програм міжнародної технічної допомоги.

Мета Форуму: налагодити ефективну комунікацію громад з парламентом та народними депутатами України; обговорити проблеми громад в економічній та гуманітарній сферах в умовах воєнного стану та шляхи їх вирішення; представити діяльність парламенту та виконавчої влади на вирішення питань в економічній та гуманітарній сфері в умовах воєнного стану; ознайомитись з практиками місцевого економічного та гуманітарного розвитку в умовах воєнного стану; налагодити партнерські зв’язки із депутатами та представниками громад з інших регіонів; представити діяльність проектів і програм на підтримку громад в умовах воєнного стану.   

Форум розпочнеться о 9:30 (за київським часом), 31 березня 2023 року. 

Всі бажаючі можуть долучитись до участі онлайн. 

Запрошуємо до реєстрації за посиланням

Реєстрація для онлайн участі відкрита до 18:00, 28 березня 2023 р.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.