bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп: Залучення громади до обговорення чутливих тем і проєктів
23.03.2023

У четвер, 30 березня, з 14:00 до 16:00 за київським часом запрошуємо на воркшоп про особливості залучення жителів і жительок громад до обговорення чутливих тем та проєктів. Під час події ми поговоримо про можливі стратегії залучення людей до обговорення питань розвитку соціально-культурної інфраструктури в умовах браку ресурсів; розвитку соціальної інклюзії в мультикультурних спільнотах; особливості залучення переселенок та переселенців; налагодження діалогу та порозуміння між різними групами населення в сфері захисту навколишнього середовища. 

Подія відбудеться онлайн у Zoom з синхронним перекладом між українською й англійською мовами. Для того, щоби взяти участь події та мати змогу приєднатися до дискусії, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: 

https://forms.gle/CAH5Fz1fiPNZvkfy7 

 

Війна руйнує економіку наших громад, посилює соціальні та економічні нерівності, має критичний вплив на довкілля. Одночасно із новими викликами, війна загострює соціальні, економічні та культурні конфлікти, які були актуальними і до повномасштабного вторгнення. Залучення громади до відновлення буде потребувати більш чутливих та інклюзивних механізмів участі. 

Одним з важливих етапів залучення є налагодження діалогу та взаємодії під час обговорення та прийняття складних рішень у ситуації конфлікту інтересів різних груп населення, непорозумінь або недовіри між різними акторами, а також посилення та підтримка тих груп населення, чий голос менш представлений в спільноті. 

 

Ця подія завершує серію воркшопів про партисипацію в громадах у контексті створення місцевих програм відновлення. Її організовано за підтримки Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії через Програму «U-LEAD з Європою». Зміст події є виключною відповідальністю аналітичного центру Cedos та не може жодним чином сприйматися як такий, що відображає погляди Програми «U-LEAD з Європою», уряду України, Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії.

Контакти

  • https://cedos.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.