bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

6 квітня - Презентація результатів опитування «Залучення для відновлення»
03.04.2023

Вже минуло понад року від повномасштабного вторгнення. Ми разом пережили багато жахів війни: втрати, руйнування, падіння. Та попри все, ми думаємо про відновлення нашої України. Ми маємо великий досвід стратегічного планування, партиципації. Тож маємо все згадати та почати роботу!

Які напрямки є важливими? З чого почати? Кого не забути? Наша команда Асоціації учасницького розвитку громад провела дослідження, у якому взяли участь представники 20 українських громад, щоб визначити, що нам в першу чергу потрібно та що дасть нам сили рухатись вперед. 

Результати дослідження будуть цікаві як для представників місцевого самоврядування, щоб побачити які теми найбільш цікавлять мешканців та мешканок, які інструменти варто використовувати для співпраці із громадськістю, так і для представників громадського сектору, щоб побачити топ-ліст проблем і пріоритетів, на які варто звернути увагу під час підготовки грантових заявок, розроблення планів відновлення. На зустрічі ми також почуємо фахову  думку експертів із фінансів та антикорупційного законодавства. 

 

Зустріч відбудеться ОНЛАЙН

Презентація результатів опитування “Залучення для відновлення”

Четвер, 6 квітня · 1:00 – 2:00пп

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/isx-avsj-wzd 

 

Дослідження проводилося Асоціацією учасницького розвитку громад у рамках проєкту «Сприяння залученню громадян до місцевого самоврядування» National Endowement for Democracy.

Контакти

  • Асоціація учасницького розвитку громад
  • Полоян Маріам- проєктний координатор
  •  [email protected]
  •  +380995062893

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.