bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Online Demo Day соціальних підприємств-початківців
07.04.2023

13 квітня о 15:00 відбудеться Online Demo Day соціальних підприємств-початківців! Під час заходу понад 20 команд презентують свої бізнес-ідеї та рішення орієнтовані на розв’язання соціальних, культурних, економічних та екологічних проблем. 

Долучайтесь і ви, аби дізнатись більше про нові ідеї соціальних підприємств, підтримати учасників інкубатора та зрозуміти формат якісної презентації власної бізнес-ідеї.

Реєстрація на захід обов’язкова: https://cutt.ly/S7pitqs 

 

13 квітня 2023 року о 15:00 (мова заходу українська з залученням перекладача з

англійської)

 

Online Demo Day – це фінальний етап нашої інкубаційної програми для створення та розвитку соціальних підприємств, яка триває від 9 березня. Експрес онлайн-інкубатор охопив усі надважливі теми для соціальних підприємців-початківців, а також надав необхідну менторську підтримку.

До заходу приєднаються наші партнери з українських та міжнародних організацій, які сформують відбірковий комітет Online Demo Day. Під час заходу члени комітету оберуть до  5 команд з поміж учасників інкубаційної програми та запросять їх до переговорів щодо отримання фінансової підтримки для від Ukrainian Spcial Venture Fund. Ці команди матимуть змогу залучити до 7000 євро фінансової підтримки для запуску та розвитку своїх підприємств.


Фінансова підтримка буде надана у вигляді смартгрантів від Ukrainian Social Venture Fund та в межах проєкту “Collaborate for Impact”, який реалізується завдяки фінансовому сприянню Європейського Союзу та співпраці з EVPA, а також завдяки партнеру заходу CIVICS.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.