bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

UWE hub запускає Марафон МСБ із побудови стратегії для українських бізнесвумен
19.04.2023

10-денний марафон буде зосереджений на роботі з жінками, які представляють малий та середній бізнес, з метою допомогти їм ефективно будувати стратегію розвитку власного бізнесу, ставити стратегічні цілі, легко адаптуватися до змін та знаходити якісні рішення в кризових ситуаціях та ризиках, ефективно реалізовувати бізнес-стратегію та масштабувати її. Марафон покликаний забезпечити рефлексію над власним бізнесом, розуміння переваг та викликів в контексті стратегічного розвитку, а також можливість удосконалити бізнес-стратегію за допомогою корисних інструментів та завдань.

Формат марафону передбачатиме щоденні завдання, які публікуватимуться у Telegram-каналі UWE Hub, а учасницям буде запропоновано надати відповіді на кожне завдання у коментарях у Telegram. Жінки, які дадуть відповіді на всі питання марафону - дійдуть до фіналу та матимуть можливість отримати додаткову лекцію зі стратегії з груповою QA-сесією від експертів зі стратегування Академії бізнесу EY

У марафоні зможуть взяти участь жінки, зацікавлені у розвитку власної справи, які вже мають бізнес-ідею або діючий бізнес, учасниці онлайн-програм та відкритих заходів UWE Hub, учасниці закритої спільноти UWE Hub у Telegram, жінки-підприємниці в Україні та ті, які були змушені покинути країну, а також внутрішньо переміщені жінки, які хочуть розпочати чи розвинути власну справу.

Марафон МСБ: стратегія від Uwe Hub - важлива ініціатива, яка допоможе українським жінкам-підприємницям проаналізувати та врахувати всі ризики у своєму бізнесі, стати сильнішими та розвивати далі  свою власну справу, яка матиме реальний вплив на економіку України. 

Марафон розпочнеться з відкритого заходу 24 квітня о 18:00 як вступної лекції з побудови стратегії від експерток EY в Україні: 

  • •  Ганни Григораш - тренер-консультантки Академії бізнесу EY в Україні.  Спеціалізується на темах розробки і впровадження стратегії.

  • •  Аліни Денисенко - старшої консультантки напряму консультаційних послуг з підвищення ефективності бізнесу, EY в Україні. Спеціалізується на аналізі і трансформації бізнес-процесів компаній.  

  • •  Уляни Кучанської - старшої консультантки напряму консультаційних послуг з підвищення ефективності бізнесу, EY в Україні. Спеціалізується на темах підготовки операційної моделі, розробки та оптимізації бізнес-процесів. 

 

Зареєструватися на подію та приєднатися до марафон можна за посиланням: 

https://bit.ly/3MS6KPt

 

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» - експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

UWE_hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) - це глобальна спільнота українських свідомих жінок-підприємиць, об’єднаних в локальні мережі, які зацікавлені у розвитку власної справи, а також небайдужі до розвитку бізнесу стейкхолдери. Ініціатива реалізується Центром “Розвиток КСВ” в межах програми USAID “Мріємо та діємо”.

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.