bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Sikorsky CTF
29.05.2023

Мрієте про успішну кар’єру в галузі кібербезпеки? Бажаєте спробувати свої сили в реальних кібербезпекових викликах?

Проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» спільно з Національним технічним університетом «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та AmazonWebServices (AWS) оголошує про проведення Sikorsky CTF – дводенного онлайн-змагання для студентів та старшокласників у форматі “захоплення прапора” (capturetheflag), що відбудеться 1-2липня 2023 року.

Мета Sikorsky CTF – надати студентам та старшокласникам можливість отримати практичний досвід щодо пошуку та ідентифікації вразливостей, що є ключовою навичкою у галузі кібербезпеки. За допомогою симульованих кібератак учасники опрацюють кібербезпекові ситуації, які можуть виникнути в реальному житті. Крім того, всі учасники зможуть поспілкуватися з експертами в галузі кібербезпеки та здобути цінний досвід роботи в команді.

 

Чому варто взяти участь у Sikorsky CTF? 

  • •  Участь у CTF готує студентів до успішної кар’єри в галузі кібербезпеки, адже згадування такого досвіду у резюме підвищує шанси на працевлаштування та виділяє кандидата серед потенційних роботодавців. 
  • •  Участь у CTF дає можливість школярам віднайти свої сильні сторони та сфокусуватись на своїх уподобаннях у сфері кібербезпеки, де не існує єдиної спеціалізації, тому кожен може знайти той вектор розвитку, який підходить саме йому. 

Під час змагання учасники мають розв’язати 40+ завдань, які вимагатимуть технічних знань та критичного мислення у таких 8 категоріях: 

  1. Безпека веб-застосунків (Websecurity) 

  1. Обернене проектування і аналіз шкідливого програмного забезпечення (ReverseEngineeringandMalwareAnalysis)   

  1. Аналіз вразливостей (BinaryVulnerabilityAnalysis)   

  1. Безпека мобільних застосунків (MobileSecurity)   

  1. Прикладна криптографія (AppliedCryptography)   

  1. Стеганографія (Steganography)   

  1. Цифрова криміналістика (DigitalForensics)   

  1. Програмування (Professional ProgrammingandCoding)   

Три кращі команди з категорій “Університети” та “Джуніор” будуть нагороджені спеціальними призами, що забезпечать переможців необхідними потужними інструментами для подальшого вдосконалення своїх навичок у галузі кібербезпеки.

  

Інфраструктуру для проведення змагання надано компанією “AmazonWebServices” (AWS), що дозволяє розгорнути високонавантажені системи національного рівня критичної інфраструктури з мінімальними витратами і максимальними можливостями масштабування. 

Sikorsky CTF – це чудова можливість для молоді продемонструвати свої навички, опанувати нові техніки та знайти нових друзів та колег у галузі кібербезпеки!  

Слідкуйте за веб-сторінкою змагання kpi2023.ctf.in.ua та починайте формувати команду на Sikorsky CTF 

Реєстрація стартує на початку червня!   

Контакти

  • kpi2023.ctf.in.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.