bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс партнерств від ЮНІСЕФ та МАН
16.06.2023

ЮНІСЕФ відкриває Конкурс пропозицій організацій громадянського суспільства щодо реалізації спільної програми із Малою академією наук України. 

Молодіжна програма ЮНІСЕФ зосереджена на розвитку навичок молодих людей для підвищення їхнього добробуту, розвитку критичного мислення, вирішення проблем та заохочення їх стати агентами соціальних змін, які можуть брати участь у процесах прийняття рішень  у своїх громадах. ЮНІСЕФ розвиває стратегічне партнерство з різними установами, включаючи Малу академію наук України. Головна мета –  розширення діяльності з розвитку навичок для дітей та молоді за допомогою різних підходів, таких як: пересувний науковий музей, платформа СПІЛЬНО, бібліотеки та інші культурні заклади у віддалених районах/громадах, використовуючи при цьому методологію людиноорієнованого дизайну програми UPSHIFT

Цей конкурс спрямований на реалізацію таких можливостей через забезпечення доступності науки, інновацій, участі молоді через мобільний формат у бібліотеках і культурних просторах віддалених громад. Очікується, що партнер розвиватиме наукове мислення та навички молоді, а також посилюватиме підтримку “рівний-рівному” на платформі громадських просторів для забезпечення сталості та утримання молоді у своїх громадах за допомогою методології UPSHIFT

 Чекаємо на вашу пропозицію на UN Partner Portal. Для того аби відгукнутися на можливість:

1) зареєструйтеся на порталі https://www.unpartnerportal.org і заповніть ваш профіль; 

2) знайдіть можливість “Popularization of Science learning through the UPSHIFT methodology“; 

3) завантажте, заповніть та подайте Concept note вашої пропозиції до 6 липня 2023.

Додаткові запитання можна поставити у письмовому вигляді на сторінці можливості на UN Partner Portal до 23 червня 2023 року.


*UPSHIFT — це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах світу та поєднує тренінги із соціальних інновацій, наставництво та фінансову підтримку. Програма дає змогу підліткам та молоді пропонувати і втілювати інноваційні проєкти для розв’язання актуальних проблем у школі, громаді чи місті на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.