bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Створіть свою успішну історію у Львові: конкурс для релокованих медичних підприємств та резидентів
19.06.2023

Запрошуємо релокованих підприємців медичного спрямування до участі у конкурсі!

Львівська міська рада та Перше медичне об’єднання Львова оголошує Конкурс для підприємств, які мають намір стати резидентами Центру релокованих бізнесів. 

 

Що пропонуємо?

- Пільгове користування на 2 роки (1 грн. за м.кв.) виробничим боксом площею 37 кв.м. 

- Безкоштовне користування складом, шоурумом та кімнатою для персоналу

- Безкоштовне користування меблями та обладнанням розташованими в складі та 

шоурумі

 

Хто може подаватися? 

Повністю або частково релоковане підприємство

Підприємство, яке працює у сфері виробництва протезів, комплектуючих до них, ремонту технологічних протезів, виробництва засобів пересування для людей з інвалідністю або реабілітаційного обладнання

Мікропідприємство з кількістю працівників до 10 осіб або мале підприємство з кількістю працівників до 50 осіб

Додатковими критеріями при визначенні переможців конкурсу є досвід роботи і репутація на вітчизняному та закордонному ринках, достатня  організаційна структура для діяльності підприємства.

 

Як стати учасником?

Для участі у Конкурсі необхідно заповнити форму та надіслати документ, що підтверджує державну реєстрацію та підтвердження про діяльність за 2022 рік у формі одного з документів: податкової декларації платника єдиного податку за 2022 рік (для юридичних осіб на єдиному податку), декларації про майновий стан та доходи, декларації з податку на прибуток за 2022 рік. 

Зазначений перелік документів потрібно надіслати до 19 липня 2023 року  у електронному та паперовому вигляді за адресою: м. Львів,  пл. Ринок, 1, каб. 318, та на е-mail: [email protected]  з поміткою “Конкурс для розташування у Центрі для релокованих бізнесів”.

 

Форма для заповнення:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkx1FDLFCwQ2CpZBISdji-Fppxznai8m_WWuBC7y-9MoIgpg/viewform 

 

Для довідки:

Центр для релокованих бізнесів – тимчасова споруда загальною площею 450 кв.м., яку встановлено у рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Облаштування центру для релокованих бізнесів у м. Львові» (виконавець проекту МТД – Програма розвитку ООН). Зонування споруди передбачає поділ на  бокс для розташування релокованого підприємства (37 кв.м.),  кімнату для персоналу з санвузлом,  шоурум (25 кв.м.), складське приміщення (150 кв.м.).

Контакти

  • Для уточнення деталей звертайтесь за номер телефону: +38 032 254 60 06 або [email protected] - управління інвестицій та проектів Львівської міської ради.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.