bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День відкритих дверей магістерської програми «Антикорупційні студії»
19.06.2023

Запрошуємо на День відкритих дверей, щоб ви могли дізнатися більше про нашу унікальну програму від студентів, випускників, викладачів та роботодавців. Цей захід надасть вам можливість:

  1. Дізнатися, чим саме наша програма “Антикорупційні студії” відрізняється від інших. Ми розкриємо всі особливості, які роблять її унікальною та актуальною в сучасному світі.
  2. Ознайомитися з умовами вступу. Ви отримаєте докладну інформацію про необхідні вимоги та процедуру подачі заявки. Наші експерти будуть готові надати відповіді на всі ваші питання та надати необхідну підтримку.
  3. Отримати інформацію про навчальний план. Ми розкажемо вам про структуру програми, предмети, які ви будете вивчати, та спеціалізації, які ви зможете обрати. Ви зможете краще уявити, як саме програма допоможе вам розвинути ваші навички та знання у сфері антикорупції.
  4. Поставити всі питання, які вас цікавлять. Наша команда готова відповісти на всі ваші запитання та проконсультувати вас у будь-яких аспектах програми.

День відкритих дверей відбудеться 22 червня о 16:00 в онлайн-форматі.  

Не пропустіть цю унікальну можливість дізнатися більше про магістерську програму “Антикорупційні студії” від провідних експертів у галузі антикорупційних наук! Розкажіть про це своїм друзям та колегам, які також можуть бути зацікавлені у цій програмі.

Реєстрація за посиланням.

З усіх додаткових питань щодо вступу на програму “Антикорупційні студії”, пишіть на електронну адресу [email protected]; а також слідкуйте за оновленнями нашої Facebook сторінки https://www.facebook.com/acrec.ua/.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.