bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львів’ян запрошують на арт-нетворкінг у просторі «Розсадник»
11.07.2023

Організаторами заходу виступають громадські організації “Плато” та “Офіс Дій”. До участі запрошуються активісти, волонтери, представники місцевих та релокованих ініціатив, влади, бізнесу, медіа та просто усі зацікавлені. Зустріч відбудеться у просторі міського садівництва та городництва “Розсадник” у парку “Залізна вода”.

Львів сьогодні відіграє роль надпотужного волонтерського хабу. Нам дуже хочеться, щоб команди активістів, бізнесів, медіа, які працюють на спільну мету, були між собою краще знайомі та мали можливість працювати у синергії” – ділиться ідеєю заходу співкоординаторка подїі Анжеліка Зозуля. 

Програмою передбачений формат “вільного мікрофону”, коли усі охочі зможуть розповісти про себе та свої ініціативи, озвучити запити до підтримки та співпраці. Крім цього відвідувачі дізнаються більше про простір, а також матимуть змогу насолодитися акустичною програмою та долучитися до тематичних майстер-класів з ліплення і стилізації рослин у техніці живопису.

Учасниками пропонують брати із собою роздаткові матеріали, що можуть стати в нагоді для налагодження зв’язків – візитівки, листівки, посібники тощо. Долучитися до події можна буде з 15:00 до 19:00. 

Для участі обов’язкова попередня реєстрація за посиланням

Подія проводиться ГО “Плато” в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст події є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.