bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий квіз “Пам’ятки Європи” від Представництва ЄС в Україні
07.08.2023

Ви чудово розбираєтесь у архітектурних стилях та знаєте, що таке об’єкти світової спадщини ЮНЕСКО? Тоді, вам буде цікаво зіграти у нову вікторину ”Пам’ятки Європи”на сайті  https://euroquiz.org.ua/euroquiz!

 
Правила прості: натискайте кнопку «Грати», створюйте свій ігровий аккаунт та відповідайте на 15 питань квізу.
 
100 найбільш успішних гравців вікторини отримають набори призів від Представництва ЄС в Україні:
????1 місце - фірмова флешка і кепка (1-10 місце у грі першого рівня складності і 1-15 місце у грі другого рівня складності),
????2 місце - фірмова футболка і рефлектор (11-20 місце у грі першого рівня складності і 16-40 місце у грі другого рівня складності),
????3 місце - фірмові еко-блокнот з ручкою і силіконовий браслет (21-30 у грі першого рівня складності і 41-70 місце у грі другого рівня складності).
 
Квіз про пам’ятки Європи триває з 5 серпня по 4 вересня. Кожного дня у вас є одна спроба зіграти та покращити свій результат. Переможці квізу будуть оголошені на сторінці Euroquiz.org.ua 5 вересня. Можливо, це будете саме ви!
 
????Бажаєте більше цікавих Конкурсів - підписуйтесь на Телеграм-канал Євроквізу, де щочетверга ми проводимо #ThursdayQuiz, дізнаємось про цікаві факти і можливості для молоді в ЄС!
 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.