bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львівську молодь запрошують до участі у «Школі зеленого лідерства»
23.08.2023

Формат події – дводенний інтенсив на базі простору міського садівництва та городництва “Розсадник”, що відбудеться 26-27 серпня. Програма розкриватиме теми екологічної обізнаності, зеленого лідерства та громадянської активності. У подальшому учасники матимуть можливість долучатися до розробки “зеленого курсу” “Молодіжної столиці Європи 2025”. 

Ідея організації заходу нележить громадській організації “Плато”, що з 2019 року втілює у Львові проєкти, спрямовані на адаптацію просторів до наслідків кліматичної зміни. “Право на безпечне довкілля гарантовано нам Конституцією на рівні з іншими громадянськими правами. Ми організовуємо цю Школу для того, щоб підсилити знання молоді про довкіллєві виклики Львівської громади та надати їй усі необхідні інструменти для реалізації свого лідерського потенціалу з метою їх подолання”. 

Програма школи складатиметься з кількох змістовних модулів, під час яких учасники сформують “екологічний паспорт” громади, проаналізують існуючі стратегічні документи, обговорять інструменти участі, успішні кейси та навчаться комунікувати на зелені теми так, щоб бути почутими. Фінальна частина Школи буде присвячена можливостям, які відкриває для Львова титул “Молодіжної столиці Європи 2025” та брейншторму ідей для молодіжного “зеленого курсу” Львова. 

Упродовж програми з учасниками працюватимуть досвідчені фасилітатори, навчання проходитиме у неформальний спосіб. 

До участі запрошуються учасники, які поділяють зелені цінності, хотіли б підсилити свої знання про локальні довкіллєві проблеми та можливості їх вирішення.

Для реєстрації потрібно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/vrGozZeXC51PySTL8 

Крайдата для зголошення – 10:00 п’ятниці, 25 серпня.

Захід проводиться ГО “Плато” в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.