bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Запоріжжі стартує щорічний ІТ-міні-фестиваль «заКОДуй!»
12.09.2023

16 вересня 2023 року в Запоріжжі стартує щорічний освітньо-практичний проект для юних кодерів і програмісток - ІТ-міні-фестиваль ”заКОДуй!”.

Так, протягом 4х тижнів учням і молодшому студентству “просунуті” й імениті профільні спеціаліст(к)и проводитимуть практичні заняття, надаватимуть професійні поради та ділитимуться своїм [не]вдалим досвідом. Відбуватимуться проектні заходи в гібридному форматі (онлайн й офлайн) з дотриманням безпекових умов, під час яких юні “айтішніки” зможуть опанувати додаткові практичні знання й навички з 3D- моделювання та малювання, розробки та програмування міні-роботів, створення прототипів мобільних додатків й інтерактивних квізів, познайомляться з різними вдами штучних інтелектів та чат-ботів, спробують кодинг та багато інших практичних цікавинок. 

іт-міні-фестиваль закодуй!

 

— Участь в проекті, само собою, безкоштовна та вільна, - ділиться волонтерка команди ЗОМОГ Анастасія, - при цьому програмні вебінари вестимуть імениті профільні спеціаліст(к)и, а щоразу нові 10 відібраних учасників(ць) матимуть у своєму розпорядженні відповідні обладнання та матеріали. 

Фестивальні” трансляції відбуватимуться на платформі Ютуб з відповідними “підключеннями” профільних відео- “історій успіху” з подальшим безкоштовним відкритим доступом до цих матеріалів для самоосвіти всіх охочих. 

Проект організовано Молодіжною організацією “Наше щасливе життя” за грантової підтримки Ресурсного центру ”ГУРТ”.

Ініціатива Meet and Code фінансується Amazon та SAP і реалізується Haus des Stiftens gGmbH й TechSoup Europe спільно з партнером в Україні Ресурсним центром ”ГУРТ”.

Контакти

  • ЗОМОГ “Наше щасливе життя”
  •  fb.me/zpmog
  •  www.penzlyk.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.