bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як організувати прибуткове соціальне підприємство: секрети успіху бренду «Вільна Нитка»
01.11.2023

Соціальне підприємництво – двигун позитивних змін у суспільстві. Ця форма бізнесу стає все більш актуальним явищем в Україні. Соціальне підприємництво поєднує в собі прагнення до прибутковості й відповідальності перед суспільством. 

Переваги соціального бізнесу в Україні:

  • Реалізація соціальних трансформацій завдяки інноваційним підходам та підприємництву.
  • Лояльність споживачів до продукції соціальних підприємств.
  • Можливість формувати спільноту змінотворців та однодумців.
  • Здійснення значущого соціального впливу.

Прикладом прибуткового соціального підприємства, яке вийшло в плюс за короткі терміни, будує якісну систему продажів, пережили окупацію, допомагають жінкам, які зазнали насилля є бренд “Вільна Нитка”виробництво вишитого одягу, які зберігають українські традиції та історії в кожному зробленому виробі.

Запрошуємо на онлайн-зустріч із засновницею бренду  “Вільна Нитка” Наталією Дресвяніковою, щоб дізнатись, як організувати соціальне-підприємство в сучасних економічних умовах; як бізнесу стати прибутковими за короткий термін; як розбудувати продажі для різних сегментів споживачів в умовах перенасиченого ринку легкої промисловості.


Зустріч відбувається в рамках нового проєкту “Win-Win” від ГО “Pro Women UA” – це простір діалогу та обміну досвідом між підприємцями, топ-менеджментом та творцями змін в громаді на різних рівнях.

3 листопада, 13:00, онлайн
Вартість: безкоштовно

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1y0jsGV2IRA7ocTk1wWVkzrOiCN24xjukIVQt1fkcNHE/viewform?edit_requested=true
 

 

Контакти

  • https://www.instagram.com/pro.women.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.