bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мережа приватних освітніх закладів КМDШ ВСЕСВІТ запрошує зустрітися в «Суботу Освітніх Сенсів»
16.11.2023

 
Мережа приватних освітніх закладів КМDШ ВСЕСВІТ, як і щороку, відкриває двері для освітян, запрошуючи приєднатися до освітньої події “Субота Освітніх Сенсів”.
 
Щорічні події мережі відомі далеко за межами Києва, так у минулому році близько 150  учасників відвідали “Школу Освітніх Сенсів” від КМDШ ВСЕСВІТ офлайн та онлайн, де вчителі мали унікальну можливість дослідити, обговорити та спробувати нові методики навчання та виховання, сформулювати для себе нову філософію освіти в колі колег з різних куточків України.
 
Цього разу КМDШ ВСЕСВІТ запрошує всіх зацікавлених приєднатися до одноденного інтенсиву під назвою “SOS: Субота Освітніх Сенсів”, який відбудеться 25 листопада 2023 року на території КМDШ Осокорки, за адресою: м. Київ, вул. Дніпровська набережна 14 Л, дистанційно , а також в онлайн-форматі.
 
Тема заходу:
 
У фокусі уваги – обговорення “довгого хвоста війни” та втрати соціальних зв'язків як дітьми, так і дорослими. Обговоримо вплив війни, стресу та втоми на нас та наших учнів, враховуючи аспекти дистанції, вимушеної міграції, самотності й адаптації. 
 
Програма інтенсивну включає:
 
• Інтерактивне дослідження: відповіді на запитання, які хвилюють усіх, від Катерини Гольцберг. Ви дізнаєтеся, як втрата соціальних зв'язків впливає на дітей та дорослих, і як це можна виправити в навчальних закладах (офлайн та онлайн)
• Панельна дискусія "Ефект метелика" (війни): розірвані соціальні зв'язки та як їх налагодити. Дискусія за участі:
- Катерина Гольцберг - дитяча і сімейна психологиня, президентка Професійної Асоціації  Дитячих Аналітичних Психологів
- Тетяна Алєксєєнко  – д-рка пед. н., професорка, головна наукова співробітниця  відділу інновацій та стратегій розвитку освіти Інституту педагогіки НАПН України
- Лариса Жеденко - директорка опорного закладу "Ялосовецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області", сертифікована тренерка СЕЕН.
- Тетяна Водолазська – канд. пед. н, доцентка кафедри освітньої політики Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського, сертифікована тренерка СЕЕН.
- Модератор - Михайло Альохін, директор Ліцею КМДШ Осокорки, д-р філос. із соціальної роботи
• Квест-екскурсія: цікава подорож школою (тільки офлайн)
• Майстерки від КМDШ та запрошених фахівців галузі: 
Онлайн-формат: “Штучний інтелект/нейромережі”, "Робота з веб-КВЕСТами”, "Арт - планування «Моя зірка успіху»
Офлайн-формат: "Фішки НУШ в STREAM проєктах”, “Як достукатися до старшокласника: життєві вибори, які гартують", “Порозумітися із початківцями: мотиваційні системи та інструменти трекінгу зростання, які працюють”, Назва майстерки "СЕЕН - тетріс".
 
 
Участь доступна як в офлайн-, так і в онлайн-форматі. Всі учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.
 
"Школа Освітніх Сенсів" - це ініціатива для освітян, які завжди шукають нові рішення, розвивають свої компетенції та компетентності, розширюють коло професійного спілкування.
 
Професія вчителя - це постійний розвиток, і саме вчителі формують майбутнє країни та світу. Як відомо, Вінстон Черчилль сказав: “Вчителі володіють владою, про яку прем'єр-міністри можуть тільки мріяти”.
 
Деталі щодо реєстрації тут
 
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.