bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Плато» закликає підтримати екорозвиток Львівської громади у 2024-2026 роках
12.01.2024

Висловити свої пропозиції щодо дружнього до довкілля розвитку громади у наступні роки можна через участь у тематичних консультаціях ініційованих Львівською міською радою.

До 17 січня у Львові тривають консультації з громадськістю щодо проєкту Ухвали “Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки”. Ініціатором консультацій виступив департамент економічного розвитку Львівської міської ради.

Ми з колегами ознайомилися з документом та помітили, що в ньому майже не приділено уваги таким темам як озеленення, екопросвітництво, адаптація до наслідків зміни клімату. А тому закликаємо небайдужих львів’ян і львів’янок проявити свою позицію та стати “адвокатами” зеленого курсу громади” – ділиться координаторка природоорієнтованих проєктів ГО “Плато” Анжеліка Зозуля.

Звернення та пропозиції можуть стосуватися питання раціонального догляду за газонами, створення елементів вертикального озеленення, запровадження зеленого громадського бюджету тощо. Для натхнення у “Плато” радять погортати публікації, видані організацією у попередні роки – “Каталог природоорієнтованих рішень”, збірку гарденотерапевтичних занять “Сила саду”, посібник “Різнотрав’я поруч”, а також звернути увагу на досвід простору міського садівництва та городництва “Розсадник”.

Ознайомитися із робочою версією програми соціально-економічного та культурного розвитку можна за посиланням: https://vse.ee/green_lviv_24-26.

Подавати “зелені” зауваження та пропозиції потрібно на електронну скриньку [email protected] до 17 січня 2024 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.