bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Плато» запрошує на презентацію про досвід активізації зеленої учасницької демократії
19.01.2024

Упродовж 2023 року громадська організація “Плато” проводила у просторі міського садівництва та городництва “Розсадник” консультаційно-просвітницьку кампанію, спрямовану на активізацію у Львівській громаді партисипативного діалогу та розвиток зеленої учасницької демократії. У межах проєкту відбулося 54 мультидисциплінарні заходи, що охопили понад 1000 учасників_ць. 

У п’ятницю, 26 січня, з 14:00 до 15:30 експерти проєкту поділяться набутим досвідом у межах відкритої події “Зелена партисипація у Львові. Досвід (пере)завантаження”. У програмі заходу:

  • • презентація case study про потенціал зелених просторів для активізації громадської участі за обставин воєнного часу на прикладі простору міського садівництва та городництва “Розсадник”;

  • • модерована проблемно-орієнтована дискусія про виклики та можливості для зеленої демократії участі в умовах розгортання повномасштабної війни. 

До участі у події запрошуються партнери та учасники_ці заходів кампанії, експерт_к_и у сфері громадської участі, представники_ці громад, зацікавлені у впровадженні нових партисипативних підходів та усі небайдужі до міжсекторальних взаємодій.

Для участі у обговоренні обов’язкова попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/hjbNWyjGX1Gf1f8a6

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.