bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентації практичних інструментів для протидії розділюючим наративам суспільства
31.01.2024

Мета заходу: продемонструвати різнорівневі практичні інструменти для роботи з розділенням у суспільстві і сприяти соціальній згуртованості та стійкості.

На Презентації ми познайомимо вас з результатами попередніх та поточних ініціатив організації у сфері роботи з обєднуючими наративами та протидії поширенню розділюючих суспільство меседжів. Представимо Вебплатформу, що розбудовується для фіксації досвіду переживання та відновлення себе під час війни, тих практик та засобів, що можуть стати засобом стабілізації себе та оточуючих, меморіалізації досвіду спротиву життям та вітальності в умовах збройної агресії РФ

Платформа фактично стане “живим” архівом практик, історій та досвідів проживання та відновлення в найбільш складні часи – часи війни. Окрім збору історій – це інструмент побудови відновлюючого та сцілюючого наративу, що може стати опорою для людей та спільнот у ці часи, а також простором об’єднання зусиль та можливістю обміну думок та уроків. 

Одним з основних напрямів роботи ІМіП є посилення згуртованості та резистентності українського суспільства. Ми розробляємо та допомагаємо впроваджувати інструменти спрямовані на налагодження порозуміння між різними групами українського суспільства.

Війна стала каталізатором як для об’єднуючих, так і для розділюючих наративів українського суспільства. Єдність нашого народу в перші місяці війни показала його спроможність гуртуватися та діяти злагоджено.  І хоча, суспільство залишається вірним ідеї беззаперечної української перемоги — труднощі у налагодженні комунікації та сприйнятті окремих суспільних подій посилюються. Зараз, як ніколи важливо сприяти згуртованості українського суспільства і його змозі працювати з викликами тривалої війни. 

Дата: 2 лютого 2024 року о 13:00

Формат заходу: офлайн та онлайн, буде доступна трансляція на сторінці ІМіП у соціальній мережі Facebook

Зареєструватися: https://forms.gle/NyDJynUNZTrfJRvu5

Орієнтовна програма заходу доступна за посиланням: http://bit.ly/4bbtYK9

Кількість місць для відвідування заходу офлайн обмежена. Відібраним учасникам буде надіслано лист-підтвердження.

_________

 

Проєкт “Підвищення спроможності судової влади та організацій громадянського суспільства щодо подолання наслідків війни в Україні” реалізується ГО “ Інститут миру і порозуміння” спільно з ГО «Фундація DEJURE» та фінансується Європейським Союзом. Подія відбудеться за інформаційної підтримки ІСАР Єднання.

Ця публікація була профінансована Європейським Союзом. Її зміст є виключною відповідальністю ІМіП і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Контакти

  • Інститут миру і порозуміння

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.