bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Kyiv Maker Faire вже за два тижні!
17.02.2024

Активно несеться підготовка до Maker Faire Kyiv, який відбудеться 2 березня 2024 року.

Maker Faire — це фестиваль винахідництва, креативності та інновацій. Велика подія, яка збирає мейкерів, науковців, інженерів, майстрів, винахідників, освітян, і дає їм простір та можливості продемонструвати власні напрацювання, поспілкуватися про це з іншими учасниками, дослідити нові форми та нові можливості.  

Подія відбудеться в приміщенні бібліотеки  Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

На Maker Faire можна прийти  в якості учасника/ці, якщо у вас є власні розробки, вироби, винаходи, або в якості гостя. 

Фестиваль мейкерства - це можливість провести якісно і корисно свій суботній день. А ще на фестиваль можна і треба приходити з родиною, друзями, дітьми.

Якщо ви мейкер/ка і хочете бути на Maker Faire Kyiv в якості учасника/ці, ми це шалено вітаємо, і запрошуємо зареєструватись за посиланням https://kyiv.makerfaire.com/call-for-makers/. Зареєструватися потрібно до 28 лютого включно. 

Якщо ви хочете відвідати Maker Faire в якості гостя, будь ласка, зареєструйтеся та отримайте свій квиточок за посиланням https://2event.com.ua/events/1867703#/ 

Вхід на цьогорічний фестиваль безкоштовний для зареєстрованих відвідувачів.

У зв’язку з безпековими вимогами ми змушені обмежити загальну кількість квитків до 3000. Також, квитки не будуть видаватися на вході, їх можна отримати тільки після завчасної реєстрації. Тому, будь ласка, оформлюйте квитки зараз, увійти зможуть тільки відвідувачі з електронними квитками. Сподіваємося на ваше розуміння та підтримку❤️

Організатор ярмарку громадська організація “Мейкер Хаб”: підтримуємо мейкерів і мейкерську спільноту з 2015 року. 

Подія проводиться в рамках проєкту #TOLOCAR 

Tolocar: Mobile Makerspaces in Ukraine – це програма, що фінансується Федеральним урядом Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) і виконується німецьким інститутом HIWW за підтримки GIZ Ukraine.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.