bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

TikTok марафон для волонтерів
04.03.2024

Ідея ведення акаунту волонтерської організації в TikTok – звучить дещо утопічно. Та все ж ми спробували і полюбили цю соціальну мережу всією командою. Експериментували із форматами й жанрами і зараз вирішили поділитися знаннями, досвідом та спостереженнями, які отримали у процесі цієї захопливої діяльності. 

Спойлер - ми не маємо мільйони підписників та переглядів, проте маємо лояльну аудиторію, яка регулярно слідкує за нашою діяльністю в TikTok: www.tiktok.com/@samoorg_krop


Запрошуємо представників волонтерських організацій взяти участь у TikTok марафоні, де ви:

  • розглянете найпопулярніші жанри відео, які публікують користувачі;
  • дізнаєтеся, який формат найкраще підходить для популяризації волонтерської діяльності;
  • навчитеся монтувати відео на телефон;
  • дізнаєтеся про додаткові інструменти для популяризації контенту та залучення аудиторії до свого акаунту

Якщо ви хочете посилити впізнаваність вашої організації, розширити свою цільову аудиторію, навчитися розповідати про діяльність волонтерської організації через формат відео - запрошуємо вас на TikTok марафон, який буде проходити у Telegram каналі протягом 2-х тижнів. Початок – 09 березня. Для участі заповніть реєстраційну форму. Марафон проводить комунікаційниця Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення» Вікторія Румянцева. Після успішної рестрації ви отримаєте лист-підтвердення на свою електронну пошту і додаткову інформацію щодо участі в марафоні. Участь безкоштовна. Реєстрація відкрита до 7 березня.

TikTok марафон для волонтерів відбувається у рамках Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, що втілюється в межах проєкту «Волонтерський крафт», який реалізує КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» завдяки фінансуванню National Endowment for Democracy.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.