bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зіграйте у новий Євроквіз до Дня Європи!
30.04.2024

Зіграй у захопливу вікторину про найбільше розширення Європейського Союзу у 2004 році! Переходь на сайт Євроквізу та дізнайся про історичну подію, що змінила на краще життя мільйонів європейців.

Чи знаєш ти скільки років зайняв процес вступу до ЄС у Словаччини та Польщі? А якою була підтримка вступу до ЄС на референдумах в Угорщині та Естонії? Про все це ти можеш дізнатися у новому Євроквізі “20-та річниця найбільшого розширення ЄС”.

На тебе чекають цікаві та неочікувані факти про 10 країн-членів ЄС, які приєднались до Євросоюзу у 2004 році. Граючи у вікторину ти неодмінно дізнаєшся багато нового про економічний та соціальний розвиток Литви, Латвії, Естонії, Чехії, Словенії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Кіпру та Мальти.

 
Євроквіз до Дня Європи триває з 25 квітня до 26 травня 2024 року. 100 переможців квізу у 2-х вікових категоріях отримають круті набори призів від Представництва ЄС в Україні:
  • 25 наборів призів з парасольками, еко-блокнотами та еко-ручкою і книгою “Навчайся в ЄС” або «Тремоло»,
  • 35 наборів з флешками на 16 ГБ, книгою “Паспорт ЄС” і силіконовим браслетом,
  • 40 наборів з книгою “Європа у 12 уроків”, фірмовою листівкою та еко-ручкою

Ще більше конкурсів та цікавих фактів про ЄС шукай у Телеграм-каналі Євроквізу.

Зараз, коли Україна наближається до вступу до ЄС, цікаво пригадати яким був шлях до Євросоюзу інших країн східної та центральної Європи. Приєднуйся до Євроквізу та збагачуй свої знання про майбутнє європейської України!
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.