bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс міні-грантів для громадських ініціатив Криму
26.04.2011

Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» (Сімферополь, Україна) та Громадська організація «People in Need» («Людина в біді», Прага, Чехія) запрошують громадські ініціативи Криму до участі у конкурсі грантів в рамках проекту «Підтримка місцевих громадських ініціатив в Криму - 2011 ».

Мета проведення конкурсу: посилення громадської активності у віддалених районах АР Крим.

Основні пріоритети конкурсу:

  1. Рішення найбільш актуальних конкретних проблем у місцевих громадах;
  2. Розвиток потенціалу нещодавно створених громадських організацій та ініціативних груп;
  3. Залучення молоді (в тому числі школярів) до громадської активності для вирішення місцевих проблем (особливо в Чорноморському та Раздольненському районах).
  4. Залучення до реалізації проектів широкого кола громадськості;

Географія конкурсу: Проекти, які подаються на конкурс, мають реалізовуватися в Західному (Чорноморський і Роздольненський райони), Північному (Красноперекопський р-н та м. Красноперекопськ, м. Армянськ, Первомайський р-н), Центральному (Красногвардійський, Джанкойський, Білогірський, Сімферопольський, Нижньогірський , Совєтський райони), Східному Криму (Кіровський, Ленінський райони та міста Керч, Феодосія).

Також проекти можуть подаватися організаціями / ініціативними групами, які знаходяться в інших районах і містах АР Крим та м. Севастополь, але за умови реалізації проектів на пріоритетній для конкурсу території

У рамках конкурсу планується підтримка близько 10 проектів, спрямованих на різні форми громадської активності.

Проекти можуть включати наступні види діяльності (але не обмежуватися тільки ними): проведення екологічних, культурних, просвітницьких та інших акцій та заходів, організація семінарів, тренінгів, круглих столів, таборів. За інших рівних умов будуть підтримані організації та ініціативні групи, які не мають великого досвіду роботи, максимально відповідають пріоритетам конкурсу і знаходяться у пріоритетних районах.

Проекти повинні бути реалізовані протягом 4 місяців в період з 1 липня по 30 жовтня 2011

Максимальний розмір можливого фінансування - 6500 гривень.
Очікується, що середній розмір фінансування становитиме близько 5000 грн.

Процедура подання проектів: Проекти можуть подавати як зареєстровані громадські організації, так і незареєстровані ініціативні групи (у складі мінімум 3 особи).

Для подання проекту необхідно заповнити аплікаційну форму в електронному вигляді та надіслати її за адресою [email protected] (тема листа - конкурс грантів). Вам буде повідомлено про отримання заявки протягом трьох робочих днів, у випадку якщо підтвердження не було, будь ласка, зв’яжіться з контактними особами по телефону.

У процесі розгляду заявок експертна комісія може запросити додаткові документи, а також підтримати проект в неповному розмірі або запропонувати організації (ініціативної групи) скорегувати окремі види діяльності або бюджетні статті.

Заявки приймаються до 18.00 20 травня 2011. Заявки, отримані після цього терміну, розглядатися не будуть. Заявки не будуть прийматися від політичних партій, релігійних організацій, бізнес структур та фізичних осіб.

Переможці конкурсу будуть названі до 15 червня 2011 Фінансування буде надано в період з 15 по 30 червня 2011 р. у готівковій формі. Для цього переможцям конкурсу міні-грантів (координаторам проектів) необхідно буде прибути на зустріч у м. Сімферополь.

Проект «Підтримка місцевих громадських ініціатив в Криму» здійснюється в АР Крим Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» у партнерстві з громадською організацією «People in Need» («Людина в біді», м. Прага, Чехія) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки. Проект реалізується у віддалених районах Криму і спрямований на посилення ролі місцевих громадських організацій, ініціативних груп та шкільних об’єднань у суспільстві.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.