bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на залучення ОГС до процесу конституційної реформи
05.09.2012

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів на сприяння залученню громадянського суспільства до процесу конституційної реформи в Україні.

Грант буде надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також відповідно до  правил  управління грантами  в рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя».   

Метою грантової програми є підсилення участі громадянського суспільства в процесі законотворення, конституційної реформи та діяльності Конституційної Асамблеї.

Також грантова програма спрямована на надання комунікаційної та освітньо-інформаційної підтримки конституційного процесу та діяльності Конституційної Асамблеї, розробку напрямів інформаційно-просвітницької кампанії та заходів щодо підвищення обізнаності громадськості про зміст необхідних конституційних змін, включаючи розробку та розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів, організацію співпраці із засобами масової інформації щодо висвітлення питань конституційної реформи та діяльності Конституційної Асамблеї.  

Грант буде наданий у розмірі до 240 000 гривень. Проект «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів. Очікуваний період виконання проекту – сім місяців, починаючи приблизно з середини листопада 2012 року.  

Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00 3 жовтня 2012 року.  

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів розміщено на сайті проекту “Справедливе правосуддя”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.