bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів з розвитку волонтерства
23.08.2013

Фундація сприяння громадянської активності запрошує молодіжні громадські організації та ініціативні групи з Миколаївської, Херсонської області та АРК Крим до участі в конкурсі проектів  в рамках проекту «Молоді футбольні волонтери: Спорт та волонтерство для Цілей розвитку тисячоліття».

Мета проведення конкурсу полягає у створенні та зміцненні сприятливих умов у громадах щодо підтримки та реалізації молодіжних волонтерських проектів пов’язаних з Цілей розвитку тисячоліття  (ЦРТ).

Основними пріоритетами проведення конкурсу проектів є:

  • активізація молоді віком від 12 до 20 років у громадах проектних регіонів для участі у програмі;
  • створення сприятливих умови щодо підтримки та реалізації локальних  молодіжних волонтерських проектів, спрямованих  на досягнення ЦРТ;
  • реалізація заходів, спрямованих на досягнення ЦРТ у громадах;
    • проведення заходів з підвищення інформованості молодих людей з проектних регіонів в галузі волонтерства та ЦРТ.

Географія конкурсу: проекти, які подаються на конкурс, мають реалізовуватися в Херсонській, Миколаївській областях та АР Крим

Максимальний розмір  очікуваного фінансування проекту становить 400$

Процедура подання проектів: проекти можуть подавати як зареєстровані громадські організації, так і незареєстровані ініціативні групи (у складі мінімум 3 осіб).

Для подачі проекту необхідно заповнити прикладену до даного листа аплікаційну форму в електронному вигляді та надіслати її за адресою [email protected] (тема листа - «На конкурс грантів»). Вам буде повідомлено про отримання заявки протягом трьох робочих днів. У процесі розгляду заявок експертна комісія може запросити додаткові документи, а також підтримати проект в неповному розмірі або запропонувати організації (ініціативної групи) скорегувати окремі види діяльності або бюджетні статті.

Заявки приймаються до 18:00 15 вересня  2013. Заявки, отримані після цього терміну, розглядатися не будуть. Заявки не будуть прийматися від політичних партій, релігійних організацій, бізнес структур та фізичних осіб.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.