bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на підтримку адвокаційних кампаній для громад Луганщини
30.03.2014

Відповідний конкурс оголосила обласна організація «Громадська ініціатива Луганщина» в рамках проекту «Ресурсній Центр для органів самоорганізації населення Луганської області» за підтримки МФ «Відродження».

Про це розповіла керівник організації Кіріллова Тетяна на медіа-конференції в Луганської облдержадміністрації, яка відбулася 26 березня 2014 року: «Наш Ресурсний центр для ОСН продовжує свою роботу в 2014 році в тому ж режимі. Крім того, сьогодні ми презентуємо конкурс мікрогрантів, призовий фонд якого складає 30 тисяч гривень. Цей конкурс спрямований на підтримку невеликих адвокаційних ініціатив від самоорганізованих територіальних громад міст, сіл та селищ Луганщини».

Перший етап конкурсу, під час якого збиратимуть концепції проектів, триватиме до 23-го квітня 2014 р.; другий – етап професійного формування заявок – до 31-го травня 2014 р. До 15-го червня проекти розглядатиме конкурсна комісія, і кращі з них мають почати реалізовуватись із 1-го липня.

Взяти участь у конкурсі можуть органи самоорганізації населення, офіційні та незареєстровані; організації, що співпрацюють із громадами; ініціативні групи від шести чоловік. 

Конкурс спрямований на підтримку адвокаційних громадських ініціатив на місцевому рівні, що посилюють вплив на формування та реалізацію місцевої політики, захист власних прав громадян та групових інтересів територіальних громад Луганщини та забезпечення контролю за діяльністю місцевих органів влади громадянами та їх об’єднаннями.

Під адвокаційними ініціативами розуміється процес вирішення найрізноманітніших конкретних соціально значущих проблем шляхом привернення уваги громадськості, широкого залучення зацікавлених осіб і засобів масової інформації; проведення ряду заходів, спрямованих на осіб, від яких залежить вирішення зазначених проблем або зміни практики застосування законодавчих норм.

Інформаційні матеріали  та аплікаційну форму  можна отримати:

-  на сайті «Органи самоорганізації населення Луганська» -  www.osn.lugansk.ua;

- за запитом на e-mail ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» [email protected].

Контакти

  • Тел. 050-622-33-30

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.