bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма підтримки заходів з адвокації та соціальної комунікації
04.07.2014

Метою грантової програми є посилення контролю за туберкульозом в Україні шляхом проведення заходів з адвокації, комунікації та соціальної мобілізації (АКСМ) на рівні громад. Проект підтримає проведення заходів АКСМ, які сприятимуть поширенню практик, орієнтованих на пацієнта, та зменшенню стигматизації, з приділенням основної уваги принципам стратегії ВООЗ «Зупинимо туберкульоз». Заходи можуть спрямовуватися на проблему чутливого, мультирезистентного туберкульозу, ко-інфекції ТБ/ВІЛ або інфекйційного контролю за туберкульозом.

Діяльність повинна впроваджуватись у межах одного або декількох із регіонів, що підтримуються USAID, а саме: в Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Одеській, Луганській області та у м. Київ.

Гранти можуть охоплювати такі теми, але не обмежуватися ними:

  • Адвокація послуг з лікування під безпосереднім наглядом (DOT)
  • Мотивування груп ризику до звернення за діагностикою та лікуванням туберкульозу
  • Залучення громади до підтримки пацієнтів
  • Адвокація, спрямована на адекватне фінансування важливих питань контролю за туберкульозом
  • Адвокація наближення послуг до пацієнта, напр., у закладах первинної ланки медичної допомоги
  • Покращення догляду та підтримки в рамках моделі амбулаторного лікування; покращення прийняття на рівні громади
  • Просвітницька робота серед груп ризику
  • Адвокація програм корпоративної соціальної відповідальності, що сприяють покращенню контролю за туберкульозом

Проект «Посилення контролю за туберкульозом в Україні» планує підписання не більше 6 грантових угод на загальну суму 160000 дол. США.  Сума кожної грантової угоди може варіюватися в межах 5000-30000 дол. США. Очікується, що тривалість грантових угод за даним запитом не перевищуватиме один рік. Тип гранту буде визначатися у процесі переговорів.

Концепції грантових програм слід подавати українською або англійською мовами. Обсяг документу не повинен перевищувати п’яти сторінок.

Концепції грантових програм слід подавати в електронному АБО паперовому вигляді в офіс проекту «Посилення контролю за туберкульозом в Україні» за адресою, зазначеною нижче. Концепції грантових програм повинні містити посилання на APS No. STbCU-APS-01. Заявки необхідно подати не пізніше 10:00 за місцевим часом 1 січня 2015 року. Заявки, надіслані пізніше встановленого часу, або такі, що не відповідають критеріям, не будуть розглядатися.

Докладна інформація про програму, вимоги до реципієнтів, порядок складання і подання заявок - у доданих файлах.

Просимо надсилати усі питання щодо цього запиту до уваги Спеціалісту з грантів, субпідрядів та закупівель Віри Шелудько на електронну адресу [email protected]  Проект «Посилення контролю за туберкульозом в Україні» допоможе заявникам зрозуміти процес подання заявок та може надати консультативну допомогу у розробці заявок на прохання заявників. 

Контакти

  • вул. Ігорівська 14-A
  • Київ 04655
  • е-mail: [email protected]
  • web-site: www.stbcu.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.