bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна організація з міграції шукає партнерів-виконавців проекту із допомоги ВПО
20.10.2016

Міжнародна Організація з Міграції (надалі МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) до висловлення своєї зацікавленості в участі у якості партнерів-виконавців проекту, спрямованому на розвиток професійних навичок, самозайнятості та дрібного підприємництва серед населення, постраждалого внаслідок конфлікту на сході України та в Криму.

МOM запрошує НУО з Чернігівської, Волинської, Закарпатської та Рівненської областей подавати проектні пропозиції та бюджети до них на тему самозайнятості для внутрішньо переміщених осіб та членів місцевих громад, а також супроводження бенефіціарів проекту у процесі працевлаштування, започаткування або розвитку власного бізнесу чи власної самозайнятості.

Партнери-виконавці обиратимуться у відповідності до процедур відбору за принципами якості / вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс.

Проектні заявки мають бути доставлені власноруч або поштою за наступною адресою:  Представництво МОМ в Україні, вул. Михайлівська,  8, м. Київ 01001, Україна не пізніше ніж 12:00, 1 листопада 2016 р. Також необхідно обов’язково (!) надіслати повну електронну версію заявки (формати word та excel, розмір відправлення електронною поштою не повинен перевищувати 7 МВ) на адресу: iomkievtenders@iom.int.

Заявки, надані пізніше цього терміну, не прийматимуться до розгляду.

На конверті з проектною заявкою та в темі електронного повідомлення необхідно чітко вказати номер та тему проекту: «UA1-2016-487-  Професійне орієнтування» та адресувати конверт до Відділу закупівель Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні. 

Довідки за е-поштою: [email protected]. У темі електронного листа щодо отримання довідки має бути зазначено наступне:  UA1-2016-487- питання за запитом пропозицій, до уваги Юлії Завертаної.

Більше детальної інформації за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.