bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови у Запоріжжі
09.10.2017

Молодь Запоріжжя може отримати стипендію на безкоштовне вивчення англійської мови в рамках програми The English Access Microscholarship Program.

Міжнародна неприбуткова організація PH International (Project Harmony, Inc.) оголошує про можливість для дітей віком від 13 до 15 років з малозабезпечених сімей, в тому числі дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, продемонструвати свої знання і навички під час відбору на отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови. Переможці конкурсу візьмуть участь у дворічній Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні English Access Microscholarship Program» – скорочено Access). Програма Access проводиться за підтримки Посольства США в Україні, фінансується Державним департаментом США, і впроваджується міжнародною неприбутковою організацією Project Harmony, Inc. (також відома як PH International) у співпраці з українськими громадськими організаціями у регіонах її проведення.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОГРАМУ

Програма Access дає можливість учням у декількох регіонах України, зокрема у місті Запоріжжі, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, поглибити свої знання англійської мови, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України. Особливо заохочується до участі у програмі діти учасників антитерористичної операції, які загинули чи отримали поранення під час бойових дій у зоні АТО, молодь-переселенці з зон проведення АТО, діти з особливими потребами здоров’я. До групи, яка набирається у м. Запоріжжі, буде запрошено 20 учнів. Група розпочне навчання у жовтні – листопаді 2017 р. після формування групи.

Програма Access складається з двох компонентів:

1. Уроки англійської мови відповідно до рівня підготовки учнів,

2. Культурні заходи, які будують Ваше розуміння Сполучених Штатів.

Заняття проводяться досвідченими викладачами англійської мови у приміщенні Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки (пр. Соборний, 142, зупинка транспорту «Малий ринок»).

ТРИВАЛІСТЬ ЗАНЯТЬ: листопад 2017 р. - червень 2019 р.

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: Програма Access оплачує вартість позашкільного навчання учнів, підручників, а також витрат, пов’язаних з навчанням на базі дитячих літніх таборів.

ВИМОГИ ПРОГРАМИ:

Кандидати на участь у Програмі Access повинні надати:

1. Посвідчення особи або свідоцтво про народження (оригінал і копію).

2. Табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік (оригінал і копію). Відповідно до вимог програми, загальний середній бал успішності повинен бути не менш, ніж 8 з 12.

3. Документи, що підтверджують статус малозабезпеченої особи/сім’ї, чи особи/cім’ї, яка перебуває у складних обставинах чи інший статус, що може бути підставою для прийому до програми.

4. 2 фотографії розміром 3 х 4 см

5. Резюме (перелік досягнень і навичок)

6. Мотиваційний лист (чому кандидат бажає взяти участь у програмі)

7. Рекомендаційні листи: 1) від керівника навчального закладу; 2) від вчителя англійської мови

- Кандидати на участь у програмі повинні продемонструвати принаймні базовий рівень англійської мови.

- До уваги братимуться рівень мотивації, відвідування занять, дисциплінованість і поведінка.

- Мінімальний вік для участі – 13 років станом на день початку занять, максимальний – 15 років.

Зазначені документи (копії) надавати особисто або надсилати координатору програми у м. Запоріжжі Миколі Колодяжному, Благодійний фонд «Імпульс.ЮА»: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 142 (Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека), тел. 067-614-10-53, 095-155-87-55,  електронна пошта: [email protected], з копією на [email protected], із темою «Заявка на конкурс Access»

Останній день прийому документів: 31 жовтня 2017 р. 

Контакти

  • http://impulsua.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.