bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма стипендій від Європейської школи Східного партнерства
15.03.2018

New School, розташована в м. Тбілісі, Грузія, рада оголосити конкурс на отримання стипендій на навчання за програмою Міжнародного бакалавріату (IB), що є доступною для всіх учнів у віці 16-17 років, які відповідають критеріям відбору, з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова і України. Дедлайн – 31 березня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Стипендіальна програма створена зусиллями Європейського союзу та його партнерів з метою розширення можливостей для отримання освіти молоді в Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдові та Україні.

До 30 стипендій будуть виділені студентам з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України, які відповідають вимогам участі в програмі і отримають найвищі бали за результатами відбіркових тестів. Стипендія охоплює повний дворічний курс програми Міжнародного бакалавріату (IB), включаючи витрати на проживання, де це доречно.

Програма Міжнародного бакалавріату (IB) зі спеціалізацією в галузі європейських досліджень пропонує стандартну програму Міжнародного бакалавріату (IB), тобто всеосяжний і інтенсивний дворічний навчальний курс, що надає студентам унікальну можливість брати участь у досліджуванні проблем Європи і Європейського Союзу.

Отримання диплома Міжнародного бакалавріату (IB) в «New School», уповноваженої програмою, збільшить шанси студентів на вступ в кращі університети світу.

Процедура відбору складається з наступних етапів:

  • Подання заяв – до 31 березня 2018 року;
  • Письмовий тест – протягом квітня 2018 року;
  • Співбесіда – з 1 травня по 15 травня 2018 року;

Крайній термін подачі заяв – 31 березня 2018 року, 12:00 за грузинським часом (полудень,  UCT +4,00).

Процедура подачі заяви на отримання стипендії є абсолютно безкоштовною. Проте, вартість проїзду до місця проведення тестування оплачується заявниками і не відшкодовується.

Перелік стипендіатів на 2018 – 2019 навчальний рік буде оголошено в другій половині травня 2018 року.

Повний пакет документів, необхідних для подачі заяви, доступний на веб-сайті «New School» за адресою: http://www.newschoolgeorgia-app.com/

За додатковою інформацією, у разі виникнення запитань у процесі подання заяви, слід звертатися на адресу електронної пошти: [email protected]   або за телефонами: + 995 32 225 70 06 (стаціонарний);  +995 599 25 17 17 (мобільний) 

 

Контакти

  • New School
  • [email protected]
  • + 995 32 225 70 06 (стаціонарний); +995 599 25 17 17 (мобільний)
  • www.newschoolgeorgia.com/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.