bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ґрант від громадського ресторану Urban Space 100
19.09.2018

З 15 вересня до 15 жовтня 2018 року триває подача заявок на ґранти. Ґрантова програма від Urban Space спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська. Але свої ідеї автори можуть подавати з будь-якого куточка України. 

Подаватися можуть некомерційні проекти, описані в запропонованій на сайті заявці, з конкретними очікуваними результатами та цілями. Структура й етапи реалізації проекту мають бути чітко прописані. Обов’язковою умовою є реалістичний та обґрунтований бюджет, статті витрат у якому відповідають проектній діяльності. Якщо реалізація проекту передбачає отримання дозвільної документації, вона повинна бути представлена у додатках до заявки під час подачі на конкурс. Тематика може бути різною, проте всі проекти повинні бути спрямовані на розвиток міського середовища та реалізовані в місті Івано-Франківськ.

Для отримання фінансування заявку необхідно подати через одного із засновників (urbanspace.if.ua/uk), який винесе вашу ідею на розгляд.

Рішення щодо підтримки проектів приймають співзасновники ресторану на щоквартальних загальних зборах.

Якщо ви надіслали запит учаснику і не отримали відповідь або отримали негативну відповідь, ви можете звертатися до інших. Будьте зацікавлені знайти прихильника вашої ідеї серед одного із засновників ресторану і переконати його подати ваш проект на голосування.

Надішліть документи учаснику з поміткою “Проектна заявка Urban Space 100”. Завантажити аплікаційну форму можна за посиланням.

Ознайомитися з правилами детальніше можна на сайті Urban Space 100 (urbanspace.if.ua/uk/get_grant).

Додаткові питання за адресою: [email protected] (Важливо: ця адреса не працює для подачі проектів).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.