bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей отримання фінансування
20.05.2019

Тиждень починається з можливостей. Підготували для вас підбірку грантів: шукайте і скоріше заповнюйте заявки, обрати дійсно є з чого!

 

МОМ оголошує конкурс для НУО 

Конкурс серед НУО в рамках проекту з розвитку самозайнятості та мікропідприємництва для ветеранів конфлікту на Сході України. Дедлайн – 24 травня 2019 року 12:00.

ООН оголошує конкурс на створення й впровадження механізму розподілу бізнес-грантів 

Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує неурядові організації (НУО) та організації громадянського суспільства (ОГС) до участі в конкурсі на створення й впровадження механізму розподілу грантів для започаткування, відновлення або розширення мікро-, малого чи середнього бізнесу на контрольованих урядом територіях Донецької і Луганської областей. Дедлайн - 29 травня 2019 року.

Грант від проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я»

Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» (далі - Проект) оголошує конкурс на отримання гранту для проведення дослідження щодо зміни рівня неформальних платежів в закладах охорони здоров’я первинної ланки після впровадження капітаційної ставки в закладах ПМСД при оплаті наданих послуг. Дедлайн – 29 травня 2019 року.

Конкурс проектних ідей у сфері сталого розвитку в Україні

Спільний проект Уряду Швеції та Програми розвитку ООН «Посилене партнерство для сталого розвитку» оголошує конкурс проектних ідей у сфері сталого розвитку в Україні. Дедлайн – 31 травня 2019 року 18:00.

Гранти від USAID Ukraine

Програма USAID Ukraine - USAID Україна "Конкурентоспроможна економіка України" приймає грантові заявки для створення: посібника для малих i середніх підприємств (МСП) з питань проходження перевірок контролюючими органами, інтерактивної платформи, серії коротких відеороликів, презентаційних матеріалів. Дедлайн – 31 травня 2019 року.

III етап конкурсу на розробку планів Дій Сталого Енергетичного Розвитку та клімату

Громадська організація Фонд RCERBS в рамках проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки» оголошує грантовий конкурс. Дедлайн - 4 червня 2019 року 16:00.

Конкурс проектів співробітництва територіальних громад на 2019 рік

На Львівщині розпочинається прийом проектних заявок на Конкурс проектів співробітництва територіальних громад на 2019 рік. Дедлайн - 14 червня 2019 року 17:00.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Дедлайн - 17 червня 2019 року.

Гранти для журналістів від Journalismfund.eu

Journalismfund.eu у рамках програми European Cross-Border Grants шукає професійних журналістів, які мають хороші ідеї для транскордонних розслідувань і дослідження з європейських справ. Матеріли повинні бути спрямовані на європейську цільову аудиторію. Дедлайн – 15 липня 2019 року.

Стипендія ім. Губерта Хамфрі

Стипендія ім. Губерта Хамфрі — це унікальна можливість для професіоналів на середньому етапі професійної кар'єри отримати до 12 місяців професійного вдосконалення в США у своїй галузі спеціалізації. Дедлайн – 15 липня 2019 року.

Конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура.Спільнота»

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура. Спільнота». Завдяки підтримці, громадські організації, які реалізують проекти у сфері культури та залучають кошти спільноти отримають додаткові можливості для реалізації своїх ідей. Підтримка проектів відбуватиметься таким принципом. Якщо ви зібрали заявлену суму на краудфандингу, то Фонд додає таку ж, але не більше 150 тисяч гривень. Дедлайн - 15 жовтня 2019 року.

Продовжено конкурс грантів на проведення міжрегіональних журналістських розслідувань

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» продовжує конкурс грантів на проведення міжрегіональних журналістських розслідувань до листопада 2019 року (лише для учасників Ресурсного центру для журналістів-розслідувачів). Переможці оголошуватимуться щомісяця. Дедлайн - 1 листопада 2019 року.

Гранти для малих та середніх підприємств

Програма USAID Ukraine – USAID Україна «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає концепції грантових проектів на впровадження заходів, спрямованих на подолання викликів для малих та середніх підприємств (МСП), що працюють в Україні в нових галузях та галузях, що розвиваються. Дедлайн -  29 лютого 2020 року. 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.