bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантів
03.06.2019

Традиційна добірка можливостей отримання фінансування від ГУРТа. Бажаємо успіхів із проектними заявками!

Конкурс «Програми екологічних громадських ініціатив»

ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» запрошує зареєстровані НУО подати заявки на конкурс з відбору партнерських організацій для участі у проекті «Програма екологічних громадських ініціатив для Сходу та Заходу України». Дедлайн  - 9 червня 2019 р.

Грант для культурних та мистецьких ініціатив, які висвітлюють екологічну тематику

Фонд Принца Клауса та Goethe-Institut оголошують конкурс пропозицій на підтримку культурних та мистецьких ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних екологічних проблем у світі. Дедлайн - 14 червня 2019 року.

Конкурс проектів співробітництва територіальних громад на 2019 рік

На Львівщині розпочинається прийом проектних заявок на Конкурс проектів співробітництва територіальних громад на 2019 рік. Дедлайн - 14 червня 2019 року 17:00.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Дедлайн - 17 червня 2019 року.

Зміцнення технічної спроможності професійно-технічних навчальних закладів (Донецька і Луганська обл.)

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України», яка реалізується компанією DAI Global LLC, оголошує конкурс грантів для навчальних закладів. Дедлайн - 19 червня 2019 року.

IFES оголошує конкурс заявок на отримання грантів

IFES запрошує неурядові неприбуткові організації, що мають відповідний досвід, взяти участь у конкурсі проектів на отримання гранту.  Дедлайн - 23 червня 2019 року.

4 грантові конкурси для організацій Донецької та Луганської областей

ІСАР Єднання запрошує громадські та благодійні організації, які зареєстровані на території Донецької та Луганської областей, до участі в конкурсах грантів, які проводяться за фінансової підтримки Програми ООН з відновлення та розбудови миру. Дедлайн - 25 червня 2019 року.

Публікації про кордон: конкурс ідей для журналістів

Європа без бар’єрів спільно з польським Інститутом Свободи (Instytut Wolnosci) запрошують журналістів взяти участь у конкурсі проектів з висвітлення питань кордону. Дедлайн – 30 червня 2019 року.

USAID-Україна оголошує Agriculture Growing Rural Opportunities (AGRO) в Україні

Конкурс грантів від USAID-Україна, покликаний прискорити економічний розвиток сільських українських громад та підтримати більш продуктивні, сучасні і прибуткові малі та середні сільськогосподарські підприємства, які успішно інтегруються в конкурентні ринки як в Україні, так і на міжнародному рівні. Дедлайн - 1 липня 2019 року.

Гранти для журналістів від Journalismfund.eu

Journalismfund.eu у рамках програми European Cross-Border Grants шукає професійних журналістів, які мають хороші ідеї для транскордонних розслідувань і дослідження з європейських справ. Матеріли повинні бути спрямовані на європейську цільову аудиторію. Дедлайн – 15 липня 2019 року.

Стипендія ім. Губерта Хамфрі

Стипендія ім. Губерта Хамфрі — це унікальна можливість для професіоналів на середньому етапі професійної кар'єри отримати до 12 місяців професійного вдосконалення в США у своїй галузі спеціалізації. Дедлайн – 15 липня 2019 року.

Innovation Accelerator Programme Всесвітньої Продовольчої Програми для вирішення проблеми голоду

Всесвітня продовольча програма приймає заявки на Innovation Accelerator Programme. Програма покликана знайти нові рішення глобальної проблеми голоду у світі. Дедлайн -  31 липня 2019 року.

Atlas Corps: стипендії для лідерів неурядових організацій у США

Atlas Corps запрошує професіоналів зі всього світу подавати заявки на отримання стипендій у Сполучених Штатах. Протягом 12-18 місяців стипендіати будуть залучені у діяльність організацій для вивчення їхнього досвіду та створення мережі глобальних лідерів в Україні після завершення програми. Дедлайн - 15 серпня 2019 року.

Конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура.Спільнота»

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура. Спільнота». Завдяки підтримці, громадські організації, які реалізують проекти у сфері культури та залучають кошти спільноти отримають додаткові можливості для реалізації своїх ідей. Підтримка проектів відбуватиметься таким принципом. Якщо ви зібрали заявлену суму на краудфандингу, то Фонд додає таку ж, але не більше 150 тисяч гривень. Дедлайн - 15 жовтня 2019 року.

Продовжено конкурс грантів на проведення міжрегіональних журналістських розслідувань

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» продовжує конкурс грантів на проведення міжрегіональних журналістських розслідувань до листопада 2019 року (лише для учасників Ресурсного центру для журналістів-розслідувачів). Переможці оголошуватимуться щомісяця. Дедлайн - 1 листопада 2019 року.

Конкурс мікрогрантів на розвиток бізнесу та підвищення особистої конкурентоспроможності

Маріупольська Спілка Молоді у співпраці з Данською радою у справах біженців за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує нову програму, спрямовану на підтримку малого бізнесу та самозайнятості для молоді Донецької області. Дедлайн – 31 грудня 2019 року.

Гранти для малих та середніх підприємств

Програма USAID Ukraine – USAID Україна «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає концепції грантових проектів на впровадження заходів, спрямованих на подолання викликів для малих та середніх підприємств (МСП), що працюють в Україні в нових галузях та галузях, що розвиваються. Дедлайн -  29 лютого 2020 року. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.