bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс малих грантів «Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів півдня України»
09.07.2019

Конкурс малих грантів на тему «Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів півдня України» оголошує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках діяльності мережі «Ресурсні центри місцевої демократії» та за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США). Дедлайн - 30 вересня 2019 року.

Більше можливостей для отримання фінансування у розділі «Гранти»

Географія конкурсу: міста, села, селища, об’єднані територіальні громади (ОТГ) Миколаївської, Херсонської та Одеської областей.

До участі в конкурсі запрошуються партнерства за участю об’єднань  громадян (органи самоорганізації населення, громадські організації, благодійні фонди, що внесені до Реєстру неприбуткових організацій і установ), медіа та представників місцевого бізнесу (приватних підприємців або малих /середніх підприємств).

Цілі конкурсу.

Підвищити ефективність бюджетних процесів в місцевих громад Миколаївської, Одеської та Херсонської областях шляхом зміцнення спроможності місцевих громадських груп (активістів, advocacy NGO) і медіа до запуску механізмів демократії участі на основі:

  • Підвищення спроможності громадян щодо участі у бюджетному процесі місцевого рівня, та щодо застосування дієвих методів контролю ефективності виконання місцевих бюджетних/цільових програм. 
  • Підвищення спроможності громадян щодо застосування механізмів поточного контролю використання бюджетних коштів через процедури тендерів.
  • Просування дієвих механізмів, що забезпечують ефективність бюджетного процесу, та підзвітність використання коштів місцевих бюджетів.
  • Формування сталих партнерств за участю об’єднань громадян та місцевого бізнесу, що започатковують компанію по вирішенню проблеми відповідно до спільного плану солідарних дій.

Термін подачі заявок: 30 вересня 2019 р. Форма заявки на конкурс.

Тривалість реалізації проекту: не більше 5 місяців

Розмір гранту: до $800. Оголошення результатів: 15 жовтня 2019 р.

Умови конкурсу та навчання для потенційних грантерів.

Реєстрація учасників тренінгу за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/1Zzrv_HiY0c05A7mERk1RK3vNph05mKRPi_i1GwMYEnA/edit. Заявки потенційних учасників «Школи громадських префектів» до 26 серпня 2019р.

Контакти для зв’язку: [email protected]. (0512) 47-38-79, Олена Вартанян (офіс -менеджер). E-mail: [email protected], Тел/факс  (0512) 47-38-79.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» 

____________________________________________________________

Грантовий конкурс проводитися в рамках проекту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» http://frgn.mk.ua на тему: «Демократія та законність для ефективних місцевих бюджеті на півдні України» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США).

Проект реалізується в партнерстві з ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» http://acsa.com.ua/uk/ (м. Одеса), ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» http://pcpsd.blogspot.com (м. Херсон) та в рамках діяльності мережі «Ресурсні центри місцевої демократії».

Контакти

  • (0512)47-38-79

Коментарі

Віталій Лисенко   1742 дні тому   #  

Термін подачі заявок: 30 вересня 2017 р.

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Золотухін   1741 день тому   #  

Дякую та прошу вибачити за "очепятку"!
Буде правильно:
Дата подачи заявок: 30 вересня 2019р.
Дуже прошу модератора портала ГУРТ виправити нашу помилку!
З повагою,
Директор ГО "Фонд розвитку м. Миколаєва"
Михайло Золотухін

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   1741 день тому   #  

Вітаю! Зміни внесено. З повагою, Максим Мазипчук

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Золотухін   1741 день тому   #  

ДЯКУЄМО!!!!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.