bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для ГО на створення осередків благодійної програми «Добрий сусід»
04.03.2020

Львівська освітня фундація (ЛОФ) оголошує конкурс серед ГО на створення осередків благодійної програми «Добрий сусід». Надається грант на проведення діяльності. Заявки приймаються до 20 березня.

 Програма “Добрий сусід” - це допомога сім’ям з дітьми, які опинитися у складних життєвих обставинах. Добрий сусід - це волонтер, який пройшов спеціальне навчання і під наглядом керівника програми допомагає родині. Часто через
неналежні побутові умови, матеріальні труднощі, хворобу чи залежність когось із батьків дітиможуть опинитися в закладах інституційного догляду та виховання. Тож місія доброго сусіда —допомогти родині подолати тимчасові труднощі, аби діти залишилися біля найдорожчих людей.

Стати Добрим сусідом може кожен, хто бажає спілкуватись з сім’єю напряму, а не через фонди та волонтерів. А ще поділитися власним теплом, турботою та досвідом подолання труднощів, поговорити про важливе і просто запитати, як минув день і чи є що їсти родині. Якщо ж потрібно зремонтувати оселю або ж купити найнеобхідніші меблі — фонд надає допомогу.

Тож аби добрих сусідів ставало все більше, Львівська освітня фундація шукає громадські організації Львівщини, які допоможуть поширити програму по всій області. Для початку планують створити три нових осередки. Осередок - це декілька людей (2-3) з громадської організації, які хочуть допомагати шукати Добрих сусідів у своїх містах та селах, самі готові підтримувати родини у скруті, залучати додаткові ресурси та поширювати у своєму регіоні інформацію про проект.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити заявку (google форму) https://forms.gle/yCkBYKKaCxX5btSh9 та надіслати мотиваційного листа на електронну адресу [email protected].

Кандидати повинні мати досвід роботи з сім’ями в складних життєвих обставинах, мати тверде переконання, що найкраще середовище для дитини - це сім’я. У рамках Проекту громадська організація отримає грант на підтримку сімей в складних життєвих обставинах. Матиме навчання, консультації та супервізійний супровід.
Кінцевий термін подачі заявок - 20 березня 2020 року.
Деталі — на сторінці “Доброго сусіда” у Фейсбук
Або за телефоном 097-303-53-51 Оксана Штибель

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.