bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлі обладнання для системи відеоспостереження
12.03.2020

Громадська організація внутрішньо переміщених осіб м. Приморська та Приморського району «Нове життя» та Програма розвитку ООН цим оголошенням запрошують постачальників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції на поставку обладнання для системи відеоспостереження у межах проєкту «Безпечне місто Приморськ».

Предмет закупівлі: обладнання для системи відеоспостереження міста Приморськ в Запорізькій області.

Детальний опис товарів ви можете завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/open?id=17KPucXDHG1KbD8-tucRh3oQRt4RxnwEd.

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, які повинні:

-        протягом не менш ніж двох попередніх років мати досвід здійснення поставки товару;

-        мати фінансові ресурси, необхідні для успішного виконання поставки товару, наявність яких має підтверджуватися довідками від банків, кредитних або інших установ;

-        мати можливість здійснити доставку товару у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

Тендерні пропозиції повинні бути в запечатаному конверті доставлені за адресою: м. Приморськ, вулиця Центральна, 7, до 16.30 годин 30 березня 2020 року. Пропозиції, які надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, або за телефоном: +38 (099) 23 00 700

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.