bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення щодо прийому пропозицій з розробки та виготовлення відеоінтерв’ю
13.03.2020

DAI Global LLC, виконавець Проекту «Трансформація фінансового сектору в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку(USAID), планує замовити послуги з розробки та виготовлення відеоматеріалів відеоінтерв’ю для використання у рекламній кампанії ЛІГА.Money в соціальних мережах та запрошує кваліфікованих постачальників подати свої пропозиції.

Більш докладна інформація про LIGA.Money міститься у додатку «Про ЛІГА.Money» та на скріншоті з веб-сайту ЛІГА.Money.

У разі Вашого зацікавлення в участі просимо Вас надати інформацію згідно з додатками до цього листа. Учасники конкурсу, зокрема, мають надати наступну інформацію:

реєстраційні документи та інформацію про учасника тендера (користуйтеся формою у Додатку В)
технічну та цінову пропозиції окремо (згідно з Додатками А,-Б)
інформацію щодо кожного критерію оцінювання, а саме: концепцію або проект сценарію відеороликів, пропозиції щодо запитань для інтерв’ю, досвід роботи з посиланнями на приклади відео-робіт, технічної команди, графіку виконання робіт
минулий досвід роботи (приклад наведено у Додатку Г)
рекомендаційні листи або посилання на відгуки, розміщені публічно (не менше 3-х)

Пропозиції мають бути подані до 12:00 за місцевим київським часом 20 березня 2020 року на цю адресу: [email protected].

УВАГА!! Вартість має зазначатись в гривні з обов’язковою фіксацією до повного надання послуг згідно з Запитом (оплата шляхом безготівкового розрахунку після підписання Акту виконаних робіт).

Очікуваний вид контракту: Договір з фіксованою ціною - договір, який передбачає точну кількість матеріалів, послуг тощо, які мають поставлятися та/або надаватися та  оплату погодженої суми винагороди за результатами надання послуг/ постачання товарів.
Договір з визначеною фіксованою ціною не коригується, якщо фактичні витрати перевищують фіксовану ціну або є нижчими за неї, окрім випадків якщо Замовник зменшить кількість одиниць в замовленні. При цьому вартість зменшується на ціну відповідної кількості одиниць. Від учасників тендера очікується, що до складу своєї загальної запропонованої ціни вони включать усі прямі та непрямі витрати, пов’язані з наданням послуг згідно з даним запитом.

Ці послуги підлягають звільненню від оподаткування ПДВ відповідно до основного контракту компанії «DAI» з USAIDAID-121-BC-17-00001, зареєстрованим в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, реєстраційна картка № 3523 від 12.12.2016 р., свідоцтво про акредитацію організації-виконавця проекту № 288 від 11.01.2017. Просимо в пропозиції підтвердити можливість здійснення оплати без ПДВ.

Надання цього Запиту в жодному разі не зобов’язує компанію «DAI» укладати договір субпідряду або надавати замовлення на закупівлю, і учасникам тендера не відшкодовуються будь-які витрати, пов’язані з підготовкою пропозиції.

Коротко про проект
Проект «Трансформація фінансового сектору» – це чотирирічна програма (з жовтня 2016 р. по грудень 2020 р.), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується компанією DAI Global LLC (DAI).  Партнером DAI у впровадженні Проекту є компанія «Ernst & Young».
Мета Проекту – перетворити фінансовий сектор України на прозору, справедливу та диверсифіковану систему, яка підтримує підприємства усіх розмірів та слугує потребам громадян. Проект буде підтримувати реформування фінансового сектору в Україні та надаватиме допомогу за такими напрямами: підвищення довіри до банківського сектору; розширення доступу до фінансів у небанківському фінансовому секторі; розширення застосування електронних фінансів; реформування пенсійної системи; а також інформаційно-освітня робота з вразливими групами населення для сприяння їх більш активній участі у фінансовій діяльності.


Будемо вдячні за Ваші пропозиції.


З найкращими побажаннями,
Команда закупівель проекту USAID «Трансформація фінансового сектору»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.