bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у тендері з проведення громадського дослідження у м. Мелітополі
16.03.2020

 Громадська організація «Мелітопольська волонтерська група «Патріот» у межах проекту «Мелітополь комфортне та безпечне місто» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру цим оголошенням запрошують постачальників послуг з доброю та підтвердженою репутацією надати запечатані цінові пропозиції щодо організації та проведення на території м. Мелітополя Запорізької області:

•  громадського дослідження шляхом анкетування мешканців міста (4000 респондентів) . Опрацювання результатів

• громадського дослідження шляхом проведення 32 фокус-групп (384 респондентів). Опрацювання результатів

 Постачальники повинні бути офіційно зареєстровані на території України та мати відповідний КВЕД (73.20 Дослідження кон’юктури ринку та виявлення громадської думки) для надання послуг (проведення дослідження), досвід проведення опитувань населення не менше 5-ти років, у тому числі розробки методології та інструментарію опитування, дизайну вибірки, введення, обробки та аналізу даних.

 Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою:пр. Б. Хмельницького, 70, офіс 415, м. Мелітополь, Запорізька обл., 72311.

 Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж шістдесяти (60) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути доставлені в запечатаному вигляді за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 31.03.2020 р., після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендерного комітету. Засідання тендерного комітету відбудеться 01.04.2020 о 14.00 за адресою: майдан Перемоги, 1, м. Мелітополь, Центральна міська бібліотека ім. М.Ю. Лермонтова.

 

 Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

 Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: +380987813662.

Контакти

  • +380987813662.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.