bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня міста у Львові шукає головного творця
24.03.2020

Майстерня міста ━ це щорічний урбаністичний фестиваль, який відбувається влітку у Львові та покликаний створити відкритий майданчик для обговорень чи корисних дій для міста.

Стати головним творцем Майстерні міста 2020 може будь-яка неприбуткова організація чи ініціатива. Для участі у конкурсі надсилайте заявку на адресу [email protected] до 2 квітня включно. Обов’язково вкажіть тему: “Майстерня міста 2020. Конкурс на головного організатора”.

Правила участі у Майстерні міста 2020 у Львові

  • Команда-організатор зобов’язана запропонувати програму заходів, залучивши  інші громадські організації, представників місцевої влади, бізнесу, креативного класу.

  • Запропонувати локацію для проведення Майстерні міста. Це повинно бути місце, яке має важливе значення для громади і є точкою притягання в обраному районі Львова. 

  • Програма повинна крім основної частини включати також розважальні заходи для залучення ширшої аудиторії.

  • Важливою частиною програми є створення об’єкту, який нагадуватиме про Майстерню після її завершення: встановлення лавки, створення скульптури, висадка дерев тощо. Важливо, щоб це реалізовувалось безпосередньо під час Майстерні і спільними зусиллями з мешканцями.

  • Майстерня повинна сприяти основним програмам міста, тому необхідно пам’ятати про стратегії Львова. Це допоможе краще сформувати програму. 

Бюджет, передбачений на організацію Майстерні, 200 тис грн. Бажана сума заявок складає 150-200 тис грн, але не виключені заявки на меншу суму.

Майстерня міста у Львові відбудеться вдев’яте. Цьогоріч подію організовують КУ Інститут міста, Львівська міська рада за фінансової підтримки GIZ «Інтегрований розвиток міст в Україні», створений у межах міжурядової співпраці України та Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.