bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на поставку спецодягу, засобів індивідуального захисту та супутніх товарів
25.03.2020

Представництво Датської Ради у справах біженців в Україні (ДРБ), при фінансуванні SIDAEU IcsP, MFA_MA запрошує постачальників подати комерційну пропозицію на поставку спецодягу, засобів індивідуального захисту та супутніх товарів.

Правила складання пропозицій, процес аналізу пропозицій і вибору постачальника описані в інструкції, на другій сторінці файлу форма комерційної пропозиції 006.

Ваша пропозиція має містити заповнену форму комерційної пропозиції з підписом і печаткою (в PDF та Excel) та технічний опис запропонованих товарів у вільній формі. Також просимо надати із вашою пропозицією зразки згідно Переліку необхідних зразків (див. вкладення), а за неможливості надати зразки - фотографії та детальні описи, сертифікати,  запропонованої Вами продукції або посилання на товар на Вашому сайті.

Заповнена форма комерційної пропозиції повинна бути підписана уповноваженою особою та завірена печаткою. Всі сторінки пропозиції необхідно зазначити ініціалами.

Пропозиції необхідно подати до зазначеного в формі комерційної пропозиції терміну закінчення збору пропозицій. Пропозиція можна подати в запечатаному конверті за адресою вул. Центральна 26, Слов’янськ поштою або особисто або надіслати скан пропозиції за адресою: [email protected]

Скани повинні бути кольоровими і чіткими, невеликий текст повинен легко читатися. У темі повідомлення електронної пошти або на конверті необхідно вказати:

RFQ-UKR-2020-006 Uniform for DDG 15.04.2020  15-00 [назва вашого підприємства].

Пропозиції, отримані після закінчення терміну подачі або за адресою електронної пошти, відмінному від зазначеного вище, розглядатися не будуть.

Всі питання щодо цього конкурсу необхідно надсилати електронною поштою за адресою

[email protected]

Даний збір комерційних пропозицій проводиться в рамках проекту міжнародної технічної допомоги.

Згідно податкового законодавства України постачання товарів та послуг в рамках зазначеного проекту не підлягає оподаткуванню ПДВ.

Просимо утриматися від дзвінків або візитів.

Учасник або учасники, який(-які) переміг(-могли) зобов’язуються підписати контракт за формою наданою ДСДБ, невід’ємною частиною якого є Загальні умови закупівлі товарів і Етичні правила. Докладаємо дані документи для вашого ознайомлення.

Дякуємо.

Контакти

  • Пропозицію можна подати в запечатаному конверті за адресою вул. Центральна 26
  • Слов’янськ поштою або особисто або надіслати скан пропозиції за адресою: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.