bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Подання зацікавлень в сфері правової підтримки ВПО та органів місцевого самоврядування
30.03.2020

УФСІ запрошує організації відповідного напрямку діяльності, які відповідають необхідним критеріям, зазначеним нижче, висловити свою зацікавленість щодо надання зазначених послуг.

ЗАПРОШЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ДО ПОДАННЯ ЗАЦІКАВЛЕНЬ (КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ)

«Правова підтримка ВПО та органів місцевого самоврядування».

Проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ VІ»

Грант №: 2014 69 014 (KfW)

Замовник: Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ)

Пакет закупівель: USIF-CQ-2.2.2

Договір № CQ-С-0000613-KFW

Уряд України отримав грант від уряду ФРН (який адмініструє KfW Банк Розвитку) для впровадження проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» (УФСІ-VІ), який безпосередньо реалізує Український фонд соціальних інвестицій. Проект полягає у сприянні розвитку соціальної інфраструктури у невеликих містах у східній частині України для підтримки внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО). Метою Проекту є відновлення житлових будівель для ВПО (передусім гуртожитків та соціальних квартир у будинках),  об’єктів соціальної інфраструктури (школи, дитсадки) у населених пунктах, де поселились ВПО, а також вжиття заходів з всебічного розвитку потенціалу ВПО та громад, які приймають ВПО.

УФСІ має використати частину коштів проекту для оплати послуг з правової підтримка ВПО та органів місцевого самоврядування. Деталі наведено в Технічному завданні, яке є додатком до даного запрошення/оголошення.

УФСІ запрошує організації відповідного напрямку діяльності, які відповідають необхідним критеріям, зазначеним нижче, висловити свою зацікавленість щодо надання зазначених послуг. Зацікавлені організації повинні надати інформацію, яка підтверджує, що вони є кваліфікованими для надання зазначених в технічному завданні послуг. Організації можуть створювати асоціації з іншими підприємствами у вигляді спільних підприємств чи субконсультантів з метою підвищення кваліфікації.

Звертаємо увагу зацікавлених організацій на положення п. 15.2 Принципи політики доброчесності УФСІ, Регламенту діяльності УФСІ та п.п. 3.14, 3.15, 3.16 та 3.17 Розділу ІІІ Правил закупівель Світового банку для позичальників ФІП (фінансування інвестиційних проектів), затвердженого в липні 2016 із оновленням в листопаді 2017 року («Правила закупівель»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів.

 

Організації (юридичні особи), які бажають взяти участь у відборі повинні відповідати наступним кваліфікаційним критеріям та надати відповідні підтверджуючі документи:

 Обов’язкові

-  підтверджений досвід із організації системи надання правової допомоги тривалістю не менше ніж 4 роки;

-   підтверджений досвід діяльності щодо посилення потенціалу державних органів, органів місцевої влади та самоврядування та громадянського сектора та зміцнення нормативної бази у напрямку захисту прав ВПО (зокрема, житлового спрямування);

-   підтверджений досвід впровадження проектів з правової підтримки ВПО.

Для підтвердження відповідності вищезазначеним вимогам, Виконавець готує описову частину в довільній формі про досвід, та інформацію в табличній формі, що включає щонайменше період надання послуг/проекту, вид наданих послуг, назва та контактні данні замовника, досягнуті базові результати. Вітається надання рекомендаційних листів від Замовників/отримувачів послуг.

 

Бажані:

-   перевага надаватиметься організаціям з досвідом адвокації на національному та місцевому рівнях у сфері житлових прав ВПО;

-  перевага надаватиметься організаціям з досвідом організації дистанційного навчання та тренінгів у сфері юридичного супроводу та налагодження системи надання правової допомоги;

-  перевага надаватиметься організаціям з досвідом співпраці з донорськими організаціями та впровадження проектів за кошти міжнародних організацій;

-  перевага надаватиметься організаціям з досвідом юридичного супроводу проектів спрямованих на забезпечення  ВПО житлом;

-  перевага надаватиметься організаціям основним видом діяльності, яких є захист прав і надання прямої юридичної допомоги вразливим групам населення, зокрема, внутрішньо переміщеним особам.

 

Для виконання даного технічного завдання Виконавець має запропонувати персонал (групу з експертів), які мають досвід і навички, що в сукупності відповідають специфічним вимогам цього Технічного завдання. До складу персоналу Виконавця щонайменше мають входити:

-  керівник програми, обов’язки якого полягають в забезпеченні реалізації заходів даного технічного завдання;

- експерти з правових питань (юристи), обов’язки яких полягають у проведенні консультацій, розробці документів та інформаційних матеріалів;

-  асистент з логістичних питань, обов’язки якого полягають в організації всіх заходів, зустрічей, консультацій, круглого столу та інших.

      Визначені Виконавцем керівник програми та ключові експерти з правових питань повинні мати вищу юридичну освіту.

Для підтвердження відповідності зазначеним критеріям потрібно надати докази успішної реалізації відповідних проектів/програм, рекомендаційні листи від замовників та інші документи. 

Відбір організації здійснюється відповідно до процедури «Відбір за кваліфікацією консультанта» (ВКК, CQ), визначеній в п. 9.4.2.5 Регламенту діяльності УФСІ (редакція серпень 2018р).

Фінансова та технічна пропозиція буде вимагатись тільки від учасника з найвищою кваліфікацією.

Зацікавлені організації можуть отримати додаткову інформацію з 09:30 до 17:30 у будні дні за нижчезазначеною адресою.

Листи зацікавлення та документи, що підтверджують відповідність вищенаведеним кваліфікаційним вимогам мають бути надіслані (бажано електронною поштою, поштою, або надані особисто/кур’єром) до 11:00год 14 квітня 2020 року на адресу: УФСІ, 04071 м. Київ, вул. Лук’янівська, 77 (3-й поверх), до уваги секретаря тендерного комітету ЦО УФСІ Гришко О.О. тeл: (044) 230-25-36; е-mail: [email protected], копія на [email protected] та [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.