bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проєктів на підтримку онлайн-заходів з ЛГБТ-тематики
09.04.2020

Гендер Зед шукає організації чи ініціативи для цікавої кооперації з проведення просвітницької роботи з тематики СОГІ (сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності) та просування ідей рівності та толерантності до ЛГБТ-спільноти.  Дедлайн - 25 квітня 2020 року.

До майбутньої співпраці запрошуються державні та недержавні організації, або ініціативні групи (не з числа ЛГБТ). Кооперація буде направлена на підвищення обізнаності населення у питаннях, які стосуються сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності та розвінчування міфів стосовно ЛГБТ-питань. Форма співпраці буде обрана в залежності від потенціалу та досвіду майбутніх партнерів.

Зважаючи на ситуацію в країні, заходи в рамках пропонованого проєкту повинні реалізовуватися онлайн або з мінімальними соціальними контактами. 

Період реалізації заходів: травень 2020 року – вересень 2020 року.

Конкурсна комісія обере 3-4 партнерські організації для співпраці. Загальний бюджет конкурсу на усі відібрані проєкти складає 10 000 євро, тобто не більше ніж 2500-3500 євро на один проєкт. Організації-переможці погоджуються, що концепції та бюджети їхні проєктів можуть бути доопрацьовані, враховуючи рекомендації конкурсної комісії.

Для того, щоб спробувати себе у співпраці та отримати цікавий (взаємний) досвід, просимо заповнити коротку заявку: https://forms.gle/EoSfKQ1qccfhrcpQ9 

Заявки приймаються до 25 квітня 2020 року.

У разі виникнення питань, пишіть нам на [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.