bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення ремонту
09.04.2020

Благодійна організація «Благодійний фонд «Все можливо» оголошує тендер на проведення ремонту.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Все можливо» та Програма розвитку ООН у межах проекту «Посилення громадської безпеки в громаді м. Мелітополь шляхом організації комфортного середовища для отримання послуг представниками груп ризику на базі Мелітопольського МРВ ФДУ «Центр пробації» в Запорізькій області» цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання послуг з Поточного ремонту приміщення для розміщення відділу служби пробації, розташованого за адресою: Запорізькобласть, м. Мелітополь, вул. О. Невського, 35

Конкурсом передбачено виконання таких основних видів робіт/послуг:

-        загальнобудівельні роботи (перегородки, підлоги, укоси дверні, віконні, стеля, стіни, дверні прорізи);

-        роботи по водопроводу (прокладання поліпропіленових трубопроводів водопостачання);

-        роботи з опалення (розбирання трубопроводів опалення зі сталевих електрозварних труб та прокладання напірних поліпропіленових);

-        роботи з електроосвітлення (демонтажні та монтажні роботи: розеток, вимикачів, світильників з лампами розжарювання, групових щитків тощо).

Підрядники повинні мати відповідні КВЕД для виконання послуг, досвід проведення ремонтно-будівельних робіт тощо.

  1. Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за адресою: 72310, Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Бєляєва, 18, на електронну адресу учасника або завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/open?id=1Tq4s99TiBZyIRwJo5jOrEfXn3L9HyRO8

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж до 12 год. 00 хв. 24 квітня 2020 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендерного комітету. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Контакти

  • Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою зазначеною вище або за телефонами: керівник проекту Козолій Оксана – 0987137525; бухгалтер Бугайцова Оксана – 0976879952.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.