bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантів для організацій громадянського суспільства
11.05.2020

Актуальні пропозиції фінансування відкриють можливості для реалізації проектів та ініціатив у різноманітних сферах. Обирайте саме те, що необхідно для вашої організації.

Конкурс проектів «Правозахисні активності Fight For Right»

ГО «Боротьба за права» за підтримки Посольства Нідерландів в Україні оголошує конкурс проектів «Правозахисні активності Fight For Right». Дедлайн - 25 травня 2020 року.

Конкурс міні-грантів для феміністичних молодіжних організацій та ініціатив

Центр «Жіночі перспективи» оголошує конкурс міні-грантів (від 10 000 до 100 000 гривень один міні-грант). Мета конкурсу: сприяння зміцненню молодіжних феміністичних ініціатив в Україні. Дедлайн - 31 травня 2020 року.

Конкурс проектів для створення пілотних соціальних шкільних підприємств

Фонд Східна Європа та німецька неурядова організація ChildFund Deutschland e.V. оголошують конкурс проектів серед громадських організацій в Донецькій, Івано-Франківській та Житомирській областях. Дедлайн - 15 липня 2020 року.

Гранти на підтримку МСП, якими володіють та керують жінки

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає грантові заявки від українських малих та середніх підприємств (МСП), якими керують і володіють жінки, що бажають розширити свій діючий бізнес. Дедлайн - 31 липня 2020 року

Підтримка ініціатив місцевих жіночих правозахисних організацій

Організація Пакт в рамках проекту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», який впроваджується за підтримки Міністерства закордонних справ Канади, запрошує українські організації, які працюють у сфері захисту прав жінок (жіночі організації), до участі у щорічному конкурсі. Дедлайн - 15 серпня 2020 року

Гранти на участь у навчальних заходах

Black Sea NGO Forum надає гранти експертам та представникам громадських організацій для участі в навчальних візитах, тренінгах та інших заходах. Дедлайн - 15 грудня 2020 року.

Конкурс грантів від посольства Словаччини в Україні

Словацьке агентство з розвитку міжнародної співпраці оголошує конкурс малих грантів. Дедлайн - 15 жовтня 2020 року.

Конкурс грантів для протидії коронавірусу «Людяність і взаємодопомога»

Міжнародний фонд «Відродження» відновлює ініціативу  гуманітарної солідарності, що працювала у 2014 році, і оголошує в її рамках перший грантовий конкурс.  Дедлайн - 31 грудня 2020 року.

Культура законності. Можливості для митців, програмістів, журналістів

В рамках проекту «Культура законності», що впроваджується Центром культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів, оголошуються конкурси, що висвітлюють суспільну цінність верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності. Увага до цих явищ за умов пандемії коронавірусної інфекції вітається особливо.  Дедлайн - 30 червня 2021 року.

ООН оголошує грант для протидії та полегшення наслідків коронавірусу

Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошує грант для протидії поширення коронавірусної інфекції (COVID-19) та підтримки ініціатив для надання своєчасної допомоги найбільш вразливим категоріям населення.

Конкурс проектів для громадських об’єднань осіб з інвалідністю

Фонд соціального захисту інвалідів оголосив конкурс з розгляду та визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році. Документи прийматимуть упродовж 30 календарних днів з моменту завершення або послаблення карантину.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.