bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення фінансового аудиту
20.05.2020

БФ «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» в межах  гранту PACT 380-009861«Інституційна підтримка Благодійної організації «Благодійного  Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» запрошує взяти участь у тендері на проведення річного фінансового аудиту згідно з міжнародними стандартами.

До участі запрошуються юридичні особи, які мають досвід проведення аудиту проектів, що виконуються неприбутковими організаціями.

З переможцем тендеру буде укладено договір на надання аудиторських послуг.

Цінова пропозиція має  бути сформована у національній валюті,  включно з ПДВ.

Заявка також має містити:

  • Коротку інформацію про організацію (телефон, e-mail, адреса WEB-сайту, прізвище, ім’я та по батькові контактної особи).
  • Контакти або рекомендації двох  контрагентів, яким надавались подібні послуги.
  • Комерційну пропозицію в гривнях та контакти відповідальної особи, яка уповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції.

До тендерної пропозиції мають бути додані такі документи:

  • Копія Свідоцтва/виписки про реєстрацію аудиторської компанії (ЄДРПОУ).
  • Сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю.

Аудит має включати:

  • Перевірку фінансового звіту за грантом та надання аудиторського висновку згідно з MCA 800/805.
  • Перевірку фінансової звітності Фонду, яка складається з балансу станом на 31 грудня 2019 року, звіту про доходи та витрати, звіту про рух грошових коштів за рік, який закінчився на зазначену дату, та надання аудиторського висновку стосовно того, чи дає фінансова звітність Фонду належне об’єктивне представлення, в усіх суттєвих аспектах, фінансового становища Фонду станом на 31 грудня 2019 року та зміни його чистих активів за рік, який закінчився на зазначену дату.

Аудитор повинен додатково, відповідно до International Standard on Related Services (ISRS) 4400,  виконати погоджені процедури, детальний перелік яких міститься в Технічному завданні.

БО «БФ «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» залишає за собою право звернутися по додаткові роз’яснення перед визначенням переможця. Переможцем стане претендент, пропозиція якого відповідає вимогам донора і є найвигіднішою з погляду вартості та термінів виконання замовлення.

Тендерні пропозиції приймаються в електронному вигляді за електронною адресою: [email protected]  з поміткою «Tender Audit» до 18:00 29 травня  2020 року.

Результати тендеру буде оголошено  4 червня 2020 року.

Результати аудиту мають бути представлені не пізніше   31  липня  2020 року.

Контакти Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва»:

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.