bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на надання підтримки системі БПД
08.10.2020

Програма USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс на здійснення проекту «Підтримка системи БПД через розвиток спроможності  мережі правових клубів  PRAVOKATOR на впровадження інновацій в сфері права й доступу до правосуддя». Дедлайн - 6 листопада 2020 року.

Метою цієї діяльності є забезпечення кращого доступу для всіх людей  до правових послуг та правосуддя за допомогою  впровадження інноваційних рішень. Діяльність програми сприятиме досягненню Цілі сталого розвитку 16.3 - сприяти верховенству права на національному та міжнародному рівнях та забезпечити рівний доступ до правосуддя для всіх. Програма надаватиме підтримку Координаційному центру з надання правової допомоги та працівникам правових клубів PRAVOKATOR у зміцненні їх спроможності в управлінні інноваційним процесом та розгортанні  співпраці з приватним сектором та громадянським суспільством.

Програма USAID «Нове правосуддя» в рамках даного грантового конкурсу планує надати один грант у розмірі від 565 000 грн до 707 000 грн грн. Розмір конкретного гранту буде визначено залежно від специфіки діяльності/проекту, що фінансуватиметься з коштів гранту, шляхом переговорів і сума може бути більшою або меншою за означену межу.

Реалізація проекту, що буде фінансуватися за кошти гранту, розпочнеться орієнтовно 15 грудня 2020 р., а його тривалість не може перевищувати 6 місяців. Прийом заявок завершується 6 листопада 2020 р. о 18:00 за місцевим часом.

Умови конкурсу та форми для заповнення можна завантажити за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.