bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендерне оголошення на закупівлю 30 планшетів
12.10.2020

ГО “Девелопмент Фаундейшн” в рамках проєкту “Відновлення - Донбасс”/Vitality project Donbas за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру і фінансової підтримки Королівства Нідерландів цим оголошенням запрошують фізичних осіб-підприємців чи юридичних осіб з доброю репутацією надати цінові пропозиції на придбання 30 планшетів. Будеммо раді в якості соціальної відповідальності отримати знижку або додаткові (бонусні) планшети, щоб збільшити покриття роботи провайдерів психосоціальної допомоги, які працюють на лінії зіткнення або на підконтрольній уряду України території Донецької та Луганської областей.

Дата оголошення про тендер: 12 жовтня 2020 року.

Термін надання тендерних пропозицій: до 26 жовтня 2020 року.

Кожен учасник може надати тільки одну пропозицію.

Критерії відповідності учасника тендеру: - фізична особа-підприємець або юридична особа (крім консорціуму організацій), зареєстрована відповідно до законодавства України і яка має право продавати планшети (відповідні КВЕД) і не належить до осіб, які мають відношення до осіб, пов’язаних з ГО “Девелопмент Фаундейшн” або органами державної влади; - має щонайменше 1 рік попереднього досвіду роботи у сфері продажу планшетів; - є фінансово незалежними, мають окремі рахунки, мають право отримувати прибуток від продажу планшетів; - мають заявлений товар у наявності на складі у достатній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою, надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом.

Технічні характеристики планшету:

1.Оперативна пам’ять - 4 ГБ, 2 ГБ;

2. Фронтальна камера - 8 МП, : мп;

3. Характеристики планшету мають дозволяти встановлювати і працювати з програмами zoom, gmail/Google meet$

4. Перевага надаватиметься планшетам ТМ SAMSUNG/

Строк надання товару - протягом 2-х днів з моменту підписання Договору поставки.

У вартість товару має бути включена доставка товару до місця призначення: м.Львів, вул.Бойківська1, Нова Пошта, відділення №19.

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected]   до 25 жовтня 2020 року.

Тендерні документи повинні бути складе українською мовою, підписані уповноваженою особою та скріплені печаткою (за наявності) і мають бути надіслані до 26 жовтня 2020 року у двох форматах: Новою Поштою у письмовій формі у запечатаному конверті з поміткою на конверті “Відкритий тендер RPP/2020/09/224/VET та на електронну адресу ПРООН [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.