bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міждисциплінарний конкурс із проблеми змін клімату
28.10.2008

Заявки на цей конкурс приймаються тільки від дослідників з України. Науково-дослідні проекти, що подаються на цей конкурс, мають бути присвячені причинам і наслідкам змін клімату та заходам, які необхідно вжити з цього приводу.

Кінцеві терміни подання заявок: 1 грудня 2008

Розмір гранту: Максимальний розмір гранту складатиме 70 тисяч доларів США на два роки. Принаймні 80% коштів, наданих на кожен проект, будуть використані на витрати української дослідницької групи, в тому числі на підтримку установи, де виконуватиметься проект. Не більше 20% може бути використано для витрат американської групи.

Критерії відбору:  Заявки на цей конкурс приймаються тільки від дослідників з України. Науково-дослідні проекти, що подаються на цей конкурс, мають бути присвячені причинам і наслідкам змін клімату та заходам, які необхідно вжити з цього приводу. CRDF прийматиме заявки з наступних наукових дисциплін: геології, фізики, математики, біології, хімії та технічних наук (електроніка, матеріалознавство, виробничі процеси).
Основним фактором, що визначатиме можливість фінансування проекту, є його науковий рівень та виконання інших критеріїв, зазначених в розділі ІІ. Н.

Однак перевага надаватиметься: проектам з українських університетів, керівникам проектів, які ніколи не отримували фінансування від CRDF або мали максимум один грант ПСНП, проектам, в яких бере участь один або кілька дослідників, що раніше працювали на оборону.

У другу чергу перевага надаватиметься: проектам, що передбачають відрядження членів обох груп, проектам міждисциплінарного характеру, проектам за участю одного або кількох молодих науковців у одній з груп або обох групах. Заохочуються відрядження молодих науковців за проектом.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.