bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер на капітальний ремонт приміщень
22.10.2020

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» в рамках проєкту ««Створення умов для отримання екстреної та якісної допомоги жінкам, які постраждали від ГЗН/ДН, територіях Мангушського та Нікольського районів»» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для проведення капітального ремонту приміщень.

Детальний опис послуг з проведення капітального ремонту, що оголошується ви можете завантажити за посиланням  https://drive.google.com/drive/folders/1qvh2UNTIgKmoy9TYMF58tQhOrc2UZh-_?usp=sharing 

 

Підрядники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід проведення подібних робіт/ надання товарів чи послуг.

Адреса проведення капітального ремонту приміщення: Україна, Донецька область, смт. Ялта, вул. Митрополитська, 6

У вартість послуг повинна бути включена доставка будівельних матеріалів до місця призначення, а також проведення безпосередньо робіт з  капітального ремонту приміщень.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Україна, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Митрополитська, б. 5 оф. 1. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 90 (дев’яноста) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 17.30 годин 05 листопада 2020 року та в електронному вигляді надіслані на пошту ПРООН [email protected] з темою листа «Угода № RPP/2020/09/255/GBV – відкритий тендер» після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: 0963080239

Контакти

  • Копатько Олексій
  • проектний менеджер ГО “Маріупольська Спілка Молоді” 80963080239

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.