bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер про закупівлю 30 планшетів
23.10.2020

          Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі товарів/послуг 1

 ГО “Девелопмент Фаундейшн” в рамках проєкту “Відновлення Донбас”/Vitality project Donbas за підтримки Програми ООН із відновлення і розбудови миру і фінансової підтримки Королівства Нідерландів цим оголошенням запрошують фізичних осіб-підприємців чи юридичних осіб з доброю репутацією надати цінові пропозиції на придбання 30 планшетів. Будемо раді в якості соціальної відповідальності отримати знижку або додаткові (бонусні) планшети, щоб збільшити покриття роботи провайдерів психосоціальної допомоги, які працюють на лінії зіткнення та на підконтрольній уряду України території Луганської і Донецької області.

Дата оголошення про тендер: 12 жовтня 2020 року.

Термін подання тендерних пропозицій: до 30 жовтня 2020 року.

Кожен учасник може надати тільки одну пропозицію.

 

Критерії відповідності учасника тендеру:

- фізична особа-підприємець або юридична особа (крім консорціуму організацій), зареєстрована відповідно до законодавства України і яка має право продавати планшети (відповідно КВЕД) та не належить до осіб, пов’язаних з ГО “Девелопмент Фаундейшн” або органами державної влади;

- має щонайменше 1 рік досвіду роботи у сфері продажу планшетів та іншої схожої техніки;

- є фінансово незалежною і, відповідно до свого статуту, має окремі рахунки, має право отримувати прибуток на свій капітал (статутний фонд), має право залучати кредити та отримувати прибуток від реалізації товарів, послуг тощо;

- має заявлений товар на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою, надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна).

 

Технічні характеристики планшету;

- Оперативна пам’ять - 2 ГБ:

- Фронтальна камера - 2 МП:

- Перевага надається планшетам ТМ Самсунг.

 

 Документи, які потрібно надати для участі у тендері;

- скановані копії реєстраційних документів:

- скановані копії чинних документів із зазначенням КВЕД:

- довідки з банку чи іншох фінансової установи про наявність рахунку:

- тендерна пропозиція з описом і кількістю планшетів, в якій зазначена детальна характеристика моделі планшету, опис паспорту товару та гарантійні умови (гарантія має бути не менше 12 місяців):

- оригінали цінової пропозиції у вигляді рахунку-фактури.

Строк надання товару - протягом 5 днів від дати підписання Договору поставки.

 

У вартість товару повинна бути включена послуга доставки товару до місця призначення, а саме;

м.Львів, вул.Бойківська, 1 (Нова Пошта відділення 19) Отримувач - Харечко Віталій Іванович тел.0673720032

Істотні критерії вибору тендерних пропозицій;

- Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення:

- Відповідність поданих документів вимогам тендерного оголошення:

- Якість опису товару та відповідність очікуванням замовника:

- Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів.

 

  Тендерні процедури;

Запитання щодо тендеру можна надсилати до 29 жовтня за ел.адресою [email protected]

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення передачі товару.

 

  Тендерні документи (скачати за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/19x9Kr2q9bWuvYOOAK2Xm7SHllli7vu1l?usp=sharing ) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) і мають бути надіслані до 30 жовтня 2020 року у двох форматах:

- “Новою Поштою” у письмовій формі у запечатаному конверті на ГО “Девелопмент Фаундейшн” з поміткою на конверті “Відкритий тендер RPP/2020/09/224/VET_____________(назва учасника) на адресу: м.Львів, вул.Бойківська, 1 (Нова Пошта відділення 19) Отримувач - Харечко Віталій Іванович тел.0673720032

- у електронному вигляді (відскановані у форматі PDF) на електронну адресу ПРООН: [email protected] з темою: “Відкритий тендер RPP/2020/09/224/VET______________(назва учасника).

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після00-00 30 жовтня 2020, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру відбудеться шляхом розгляду та перевірки пропозицій умовам тендеру, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого буде відповідути зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця. Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 02.11.2020 року.

Додаткові застереження:

Учасник цієї процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документа та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у тендері за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо тендерні пропозиції інших учасників містять більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Керівник ГО “Девелопмент Фаундейшн”                                                 Ольга Яковлєва

+380677934611 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.